Tarih: 30.08.2020 12:37

ERDOĞAN ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Erdoğan'ın deftere yazdığı mesajda 30 Ağustos'un önemine dikkat çekmediği, Doğu Akdeniz ve Libya'yı vurguladığı görüldü.
Erdoğan'ın deftere yazdığı mesaj şöyle oldu:
'Aziz Atatürk,
Bağımsızlığımızın müjdecisi olan büyük zaferin 98. yıl dönümünde zatıalinizi ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz.
Bizlere emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni güçlendirmek, yüceltmek, muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşımak için çalışıyoruz Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutlayacağımız
2023’e ekonomik askeri siyasi, ve diplomatik bakımdan daha güçlü daha bağımsız daha müreffeh bir ülke olarak girmekte kararlıyız. Suriye’den Libya’ya Karadeniz’den Doğu Akdeniz’de enerjiden terörle mücadeleye kadar farklı sahalarda elde ettiğimiz kritik başarılar ülkemizin hak ve menfaatlerini koruma konusundaki irademizin en net göstergesidir.
Türkiye bilhassa doğu Akdeniz’de tehdit yıldırma ve şantaj diline boyun eğmeyecek uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan hakları savunmayı sürdürecektir. Ruhun şad olsun.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —