Tarih: 10.03.2020 20:49

ERDOĞAN'A CEVAP VERMEDİM

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında 'Erdoğan'ın bana yönelik olan, burada söylenmesi mümkün olmayan belli cümleleri kullanarak bana hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim. Grup Başkan Vekilimiz aynı cümleleri kullanarak cevap verdi. Biz kavga etmiyoruz. Biz parlamentoda kavga istemiyoruz' dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken geçen hafta Meclis'te yaşanan kavgaya değinerek şunları söyledi:'Siz halkın oyuyla bir makama geldiyseniz o makamın ön gördüğü koşullar içerisinde konuşmalısınız makamın itibarını korumak zorundasınız.

Sayın Erdoğan’ın bana yönelik olarak burada söylenmesi asla mümkün olmayan, ahlakımın asla izin vermediği belli kelimeleri kullanarak hakaret etmesini asla kabul etmiyorum. Kendisine de hiçbir cevap vermedim. Grup başkanvekilimiz onun kullandığı kelimelerin aynısını kullanıyor. Kızıyorlar neden bu kelimeleri kullandın diye. Aynısını sen söyledin. Biz parlamentoda kavga istemiyoruz. Düşünce kadar değerli bir şey yoktur.'
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —