ERBAŞ’IN 8 YILI: HUTBELER, SEYAHATLER, LÜKS TARTIŞMALARI
Görev süresi 17 Eylül’de dolacak Ali Erbaş, yalnızca kendi sözleriyle değil; eşi ve kızlarının lüks hayatıyla da tartışma konusu oldu.
Görev süresi 17 Eylül’de bitecek Erbaş, 8 yıldır oturduğu koltuğunda seyahat ve sözleriyle eleştirildi. Ancak Erbaş’ın eşi ve 4 kızı da yaptıklarıyla tartışmaların odağında yer aldı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın görev süresi 17 Eyül’de sona erecek. Ancak uzatma bekleyen Erbaş, 8 yıllık görev süresinde yaptıklarıyla hep tartışıldı. Eşi ve kızları da Erbaş’tan geri kalmadı ve farklı haberlerle gündeme oturdu.
Sözcü Gazetesi’nden Deniz Ayhan’ın haberine göre, görev süresi 17 Eylül’de sona erecek olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 8 yıllık görevinde hutbeleri, açıklamaları ve seyahatleriyle eleştirildi. Ancak sadece kendisi değil, eşi ve dört kızı da lüks yaşamları ve tartışmalı paylaşımlarıyla gündemden düşmedi.
En büyük kızı Merve Erbaş Likoğlu, TRT’de yayınlanan “Gassal” dizisini överek “Tahtınız devrilecek, titreyin” paylaşımı yapmıştı. Eşi Muhammed Likoğlu ise görev süresi yetmemesine rağmen Beykoz’a müftü olarak atanmıştı.
Diğer kızı Feyza Erbaş Şirinat, sosyal medyada BMW anahtarlığına şiir yazdı, yurt dışı seyahatlerini ve lüks yaşamını paylaştı.
Erbaş hutbelerinde şatafatlı düğünleri eleştirirken, kızı Şeyda Nur Küçük Ankara ve Sakarya’da 5 yıldızlı otellerde iki düğün yaptı. VIP kontenjanından umreye gittiği iddia edilen Şeyda Nur’un, Düzce İlahiyat Fakültesi’ne “küçük puan farkıyla” araştırma görevlisi olarak atandığı da ortaya çıktı.
En küçük kızı Bihter Erbaş, İstanbul sosyetesinin tercih ettiği lüks restoranlarda çektiği fotoğrafları paylaştı. Çorbanın 520 TL, mezelerin 1400 TL olduğu mekânlardan yaptığı “favori yerimiz” notlu paylaşımlar dikkat çekti.
Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş da gündemden düşmedi. VIP umre organizasyonlarıyla 7 kez hacca gitti, koruma polisine çantasını taşıttı. Sultanahmet Camii’nde görevli bir personele tokat attığı iddiasıyla da tartışma yarattı.
-
BIST 100
16074,29%-1,31
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,66% -0,52
-
GRAM ALTIN
7194,64% -0,15
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI
SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!
ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ
JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!
TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!
Yükleniyor
GÖKÇEK’TEN TARTIŞMA YARATAN AÇIKLAMA: “BU DÖNEMİN CİHADI CHP İLE BOĞUŞMAK”
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
SON ANKETTE DİKKAT ÇEKEN TABLO: ERDOĞAN ÜÇ SENARYODA DA KAYBEDİYOR
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
- Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.7 ° / 5.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.5 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu


