ELİNDE TÜFEKLE ERDOĞAN'DAN MÜSAADE İSTEDİ…
Mühendis olduğunu ifade eden bir şahıs önce elinde tüfekle Erdoğan'dan müsaade istedi. İstediği müsaadeyi alsa ne yapacağı bilinmeyen şahıs tepki çektikten sonra asker dedi, polis dedi, darbe dedi, vatan dedi, millet dedi.
İktidarı destekleyen vatandaşlar arasında dönem dönem moda olan "Cumhurbaşkanım bize 1 saat müsaade edin" akımına bir yenisi daha eklendi.
Profiline mühendis olduğunu yazan bir şahıs silahlı fotoğrafı ile bu akıma katıldı.
ELİNDE TÜFEKLE ERDOĞAN'DAN MÜSAADE İSTEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 saat müsaade isteyerek elinde Milli Piyade Tüfeği (MPT) ile verdiği pozu paylaşan A. isimli şahsın ne için müsaade istediği anlaşılamadı.
Sosyal medyada tepki çeken pozun ardından paylaşımını kaldıran A., Türkiye Cumhuriyeti Devletinin menfaatleri için her türlü anayasal mücadeleye hazır olduğunu ifade etti. Paylaştığı pozda kime ne mesaj vermek istediği anlaşılamayınca bir dizi paylaşım daha yaptı.

SONRA ASKER DEDİ POLİS DEDİ DARBE DEDİ VATAN DEDİ MİLLET DEDİ
Darbeci olmadığını vurgulamak isteyen A.; Türk polisine, askerine, savcısına asit, kesici, delici, patlayıcı her türlü unsurla saldıranlarla mücadele etmek durumunda olunduğunu ifade etti.
Türk milleti için kolluk kuvvetlerinin kutsallığını da hatırlatan A., şahsına komplo senaryosu kurulduğunu iddia etti. Aynı temsil ve mukaddesata sahip olduğu insanlardan özür dileyen A. tüfekli pozundan sonra şu paylaşımları yaptı:
"Türkiye Cumhuriyeti Devletinin menfaatleri için devletin organize edeceği anayasaya uygun her türlü mücadelede varız. Bu silahlı bir mücadele dahi olsa. Biz darbeci değiliz ki kendi vatandaşımıza silah çekelim.
Ama polisimize-askerimize asit, kesici, delici, patlayıcı her türlü unsurla saldıran, savcıları hakimleri hedef gösteren provokatörlerle de mücadele etmek zorundayız. Yaptığım mizahın temeli bundan ibarettir. Kurgular ve senaryolar üzerinden yapılan manipülasyonlarla alakası yoktur.
2000 yıllık devlet geleneği olan kadim milletler arasında olan Türk Milleti için kolluk kuvvetleri her zaman kutsal olmuştur. Bu kutsiyete zarar verecek her türlü provakasyonun karşısındayız.

Hesabım spam altında. Düşünce özgürlüğünü savunanlar tarafından :)

2024 de gerçekleştirilen bir savunma sanayii fuarında çekildiğim fotoğraf üzerinden hedef göstermeden yaptığım paylaşım ile şahsım üzerinden bir komplo senaryosu kurulmuştur.
Kendilerine sahte bir mağduriyet oluşturan bu kontrolsüz kitle ile her platformda mücadele edeceğiz.
Ben bir Türk Mühendisiyim. Emeğim, vaktim ve dahi canım Türkiye Cumhuriyeti devleti menfaatlerine kurban olsun.
Bu kurguladığınız sahte mağduriyet ve kontrolsüz hakaretler ve saldırılarınızı önce Allah’a sonra devletime havale ediyorum.

Kendilerinden olmayan herkese saldırmayı kendilerine şiar edinmiş bu kontrolsüz kitle karşısında bütün benliğimizle “kim var” diye sağa sola bakmadan varolacak, gücümüz nispetinde mücadele edeceğiz.
Daha radikal milliyetçi reflekslerle kendi kulvarımda, mühendislik alanında bu mücadele devam etmeli.
Dilimin yettiğince, âhlaktan ve temsil ettiğimi düşündüğüm kutsal değerlerime zarar verecek her türlü tutum ve davranıştan kaçınarak kendimi izah etmeye çalıştım.

Süreci sadece takip ediyorum. Yapılan hakaretleri ve tehditleri tek tek not alıyorum. Onlara mukabele ederek âhlaki değerleri, temsil alanımı zedelememek ve istedikleri alanı onlara yaratmamak için sabrediyorum.
Bir gündeme ihtiyaçları vardı. Bunu istemeden onlara verdiğim için kendime kızıyorum.
Aynı temsil ve mukaddesata sahip olduğum insanlardan ise özür diliyorum."

-
BIST 100
15921,64%1,19
-
DOLAR
44,48% 0,07
-
EURO
51,68% 0,64
-
GRAM ALTIN
6698,75% 0,40
-
Ç. ALTIN
10695,08% 0,00
İlgili Haberler
BURSALILAR MUSTAFA BOZBEY İÇİN MEYDANDA: “İRADE BİZİM” TEPKİSİ YÜKSELDİ
AKBELEN’DE GECE BASKINI! DİRENİŞÇİ ESRA IŞIK TUTUKLANDI: “MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
ÖZGÜR ÖZEL’DEN DOKUNULMAZLIK HODRİ MEYDANI: “GELEN GELSİN, ALABİLEN ALSIN”
SİLİVRİ’DE “İMAMOĞLU GÜNÜ”: AYNI ANDA 2 DAVA, AYNI ANDA SAVUNMA
“OPERASYON DEĞİL, ŞİKAYET SÜRECİ”: BEŞİKÇİOĞLU’NDAN NET MESAJ
GAZETECİLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MÜDAHALE: POLİS PARKI ABLUKAYA ALDI
EV SAHİPLERİ DİKKAT: 31 MART SON GÜN, CEZA KAPIDA
CEYLAN ERTEM’DEN KADIKÖY ÇAĞRISI: “GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
TİNY HOUSE DAHİL: TARLAYA EV YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ENGEL
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
Yükleniyor
BURSALILAR MUSTAFA BOZBEY İÇİN MEYDANDA: “İRADE BİZİM” TEPKİSİ YÜKSELDİ
ABB KONSER DAVASINDA KRİTİK KARAR! TÜM TUTUKLULAR SERBEST BIRAKILDI
AKBELEN’DE GECE BASKINI! DİRENİŞÇİ ESRA IŞIK TUTUKLANDI: “MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
ÖZGÜR ÖZEL’DEN DOKUNULMAZLIK HODRİ MEYDANI: “GELEN GELSİN, ALABİLEN ALSIN”
BURSA’DA SİYASİ DEPREM: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY GÖZALTINDA!
YARGITAY’DAN EMSAL KARAR: ERDOĞAN SLOGANLARINDA MAHKÛMİYET BOZULDU
SİLİVRİ’DE “İMAMOĞLU GÜNÜ”: AYNI ANDA 2 DAVA, AYNI ANDA SAVUNMA
- Çarşamba 20.1 ° / 7.2 ° Güneşli
- Perşembe 13.4 ° / 11.5 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 18 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




