EL BİRLİĞİ PROJESİ'NE DESTEK OLDU

EL BİRLİĞİ PROJESİ

İskenderunlu tiyatrocu ve müzisyen Erdem Yener, El Birliği Projesine destek olmak amacıyla Bahçeşehir Kolejindeki söyleşi programına katıldı.

Yener ilk olarak, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, proje sorumlusu Osman Güneri ve beraberindeki misafirler ile Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti. Koyu bir sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından heyet söyleşi programında tiyatrocu Erdem Yener sevenleriyle bir araya geldi.

1981 yılında İskenderun'un Yıldırım Tepe mahallesinde doğan ve Fevzi Çakmak İlkokulu, 5 Temmuz Orta Okulu ve İskenderun Lisesinde eğitim hayatını sürdüren ve şu anda ilçemizde ikamet eden ailesi nedeniyle, ünlü tiyatrocu Erdem Yener'de sosyal medyadan yaptığı destekle, projeye olan inancını dile getirmişti.

Bu kapsamda Belen’de yapılan söyleşi programına gelen Erdem Yener, Bahçeşehir Koleji konferans salonunda öğrencilerle keyifli bir söyleşi yaptı. Hayat hikayesinin yanı sıra başından geçen ilginç olayları da anlatan Yener, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Program sonunda projede emeği geçen başta Osman Güneri öğretmene, Belen Belediyesi’ne, ve tüm destekçilerine teşekkürlerini ileten başarılı tiyatrocu, programın sonunda öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Belen’de yer alan okul sahalarına oyun alanları çizmek ve öğrencilerin kullanacağı spor malzemelerini temin etmenin yanı sıra, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeyi de amaçlayan ve yaklaşık iki aydır hızla devam eden 'El Birliği Projesi'ne Galatasaray, Hatayspor, Trabzonspor, Diyarbakırspor gibi köklü kulüplerin de desteklemesiyle proje çığ gibi büyüdü.