EĞLENCE MASASINDA OYNATILAN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AİLESİNİN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Kayseri'de 7 yaşındaki D.D.'nin alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüntülerle ilgili kız çocuğunun aile avukatı Mustafa Temmuz Ceyhan, açıklamalarda bulundu. Ceyhan, olayın yanlış anlaşıldığını savundu.

GÜNDEM 21.06.2023 12:26:00 0
EĞLENCE MASASINDA OYNATILAN 7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AİLESİNİN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Kayseri'de 25 gün önce yapılan bir düğünde bir kişi sosyal medya hesabından, D.D. isimli kız çocuğunun alkol alınan masa üzerinde oynatıldığı görüntüleri paylaştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce kez izlendi ve birçok kişi tarafından tepki topladı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, görüntülerde yer alan 4 kişiyi gözaltına alındı. Kız çocuğunun yakın akrabası olduğu öğrenilen şüpheliler, serbest bırakıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınma kararı çıkan D.D. ise henüz bulunamadı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan kız çocuğunun aile avukatı Mustafa Temmuz Ceyhan, "Kamuoyunda bir videonun, sosyal medyaya servis edilmesi sonucunda küçük bir kız çocuğunun mağdur olduğu iddiası sonucunda yapılan soruşturmada küçük kız çocuğu ve ailesinin vekilliğini üstlendim. Olay tamamen kamuoyu tarafından yanlış yorumlanmıştır. Tabii ki kamuoyumuzun küçük bir kız çocuğunun mağdur olma ihtimalini gözeterek gerekli tepkiyi göstermesi doğrudur. Fakat kamuoyu tarafından olayın somut gerçeği yanlış anlaşılmıştır. Olay, sadece tamamen akrabalardan oluşan bir düğün ortamında, özellikle önem arz ediyor ki Roman asıllı Türkiye vatandaşlarımızın bir düğününde çekilmiş görüntülerdir" diye konuştu.

4 GÖZALTI GERÇEKLEŞTİ

Düğünde bulunan herkesin yakın derecede akraba olduklarını belirten Ceyhan, "Hiçbir etnik köken, din, dil ve ırk, küçük bir kız çocuğunun alkollü bir ortamda bulunmasını meşrulaştıramaz. Fakat mevcut olayda kesinlikle herhangi istismar veya diğer iddialar gibi somut bir durum mevcut değildir. Anlık olarak küçük kız çocuğunun masada bulunuyor. Oradaki masada bulunan herkes kız çocuğunun yakın derecede akrabası. Çocuğun annesi ve babasının bir şikayeti yok. Konuyla ilgili 4 gözaltı gerçekleşti. Bu gözaltı sonuçlarında da hem savcılık makamı hem ilgili kurumlar, gözaltına alınan şahısların küçük kız çocuğunun birinci derecede akrabası olduklarından ve aynı zamanda ortada herhangi bir suç teşkil eden bir eylemin gerçekleşmediğinin anlaşılması sonrasında bu kişiler serbest bırakılmıştır. Şu an dosyada gizli kararı da mevcut. O yüzden ilgili işlemler kurumlarımız tarafından hassasiyetle devam ettiriliyor. Bu konuda ailenin herhangi bir ihmali mevcut değildir. İlgili şahısların ifadesi alınması sonrasında ailenin herhangi bir özen ve bakma yükümlülüğünü ihlal etmediği de gerekli makamlar tarafından anlaşılmış bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

"İSTİSMAR VEYA SUÇ TEŞKİL EDEN BİR EYLEM BULUNMADIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTIR"

Ceyhan şöyle devam etti:
"Uzun yıllar boyunca hem Türkiye televizyonlarımızda hem de kamuoyumuzda olsun, Roman vatandaşlarımız kabul görmüştür. Hatta Roman vatandaşlarımızın hakkında diziler, filmler çekilmiştir. Roman vatandaşlarımızın etnik kökenleri, yaşam tarzları gereğince dans ve müziğe olan ilgileri herkes tarafından bilinmekte. Bundan dolayı Roman vatandaşlarımızın yaşama şekilleri göz önüne alındığında hiçbir istismarın mevcut olmadığı bir durum ortaya gelmiştir. Fakat bu düğünün sadece belli bir kısmının sosyal medyaya servis edilmiş olması kamuoyundaki çocuklarımıza karşı hassasiyetle yan yana gelince böyle bir tepkiye neden olmuştur. Fakat mevcut durumda herhangi bir istismar veya suç teşkil eden başkaca bir eylem bulunmadığı hem ilgili kurumlarımızca hem de alınan beyanlarla ortaya çıkmıştır."

 

  • BIST 100

    11000,26%6,06
  • DOLAR

    41,30% 0,05
  • EURO

    48,59% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4887,31% 0,06
  • Ç. ALTIN

    7888,34% 0,00

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI BARIŞ YARKADAŞ'I KIZDIRDI

CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

BUTLAN DAVASI BAŞLADI: CHP’DEN GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN HODRİ MEYDAN!

SİYASET MAHKEMEDE, EKONOMİ BEKLEMEDE! KRİTİK DAVA PİYASALARI SALLAYABİLİR

HİKMET ÇETİN'DEN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA!

KURULTAY DAVASI ÖNCESİ İMAMOĞLU’NDAN SERT MESAJ

A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

125 BİN DEĞİL, MİLYONLAR! DEMOKRASİ İÇİN TANDOĞAN’DA BİRLEŞTİLER”

CHP GENÇLİK KOLLARI POLİS BARİKATLARINI YIKTI

KIRKLARELİ VALİSİ UĞUR TURHAN ERDOĞAN'I YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI: SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

KOMŞUSUNDAN AKP’YE GEÇEN BAŞKANVEKİLİ’NE ŞOK TEPKİ: HAKARET VE TÜKÜRÜK!

ÖZGÜR ÖZEL: "SES KAYDINDA 'OYU BİZE VER' DİYEN KİŞİ BUGÜN AK PARTİ'YE GEÇTİ"

İMAMOĞLU'NUN MAHKEME GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA

"DİPLOMA DAVASI"NDA AVUKAT PEHLİVAN'IN TALEBİ REDDEDİLDİ: 76 BARODAN ORTAK TEPKİ

ÖZGÜR ÇELİK: “SANDIKTA KAYBEDEMEDİKLERİNİ ŞANTAJLA ALMAK İSTİYORLAR”

“ZELENSKİ İMAMOĞLU” İDDİASI! KÜLÜNK’TEN ADALET BAKANLIĞI’NA ÇAĞRI

MANSUR YAVAŞ’TAN SERT ÇIKIŞ: “KULİS AYLANLARINA ARTIK YETER!”

AY-YILDIZLI ZAFER: 12 DEV ADAM AVRUPA FİNALİNDE!

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NE OPERASYON: BAŞKAN HASAN MUTLU GÖZALTINDA!

“SEYDİŞEHİR'DE OYUMUZU GERİ VER” SLOGANLARIYLA BELEDİYE ÖNÜNDE EYLEM

ROZETİ BİZZAT ERDOĞAN TAKACAK: CHP’DEN İSTİFA EDEN GÜRZEL, AKP’YE GEÇİYOR

DEVLET BAHÇELİ: CUMHURBAŞKANIMIZ 2028'DE DE DEVAM ETMELİ

İMAMOĞLU: BU İDDİANAMEYİ SEÇİMDE KENDİSİNİ YENECEĞİMİ BİLEN KİŞİ YAZDIRDI

CHP’Lİ GENÇLER NÖBETTE: 3 BİN GAZ MASKESİYLE GENEL MERKEZ SAVUNMASI

2017’DEKİ ‘MÜHÜRSÜZ OY’ TARTIŞMASI YENİDEN ALEVLENDİ! REFERANDUM GAYRİMEŞRUDUR!

Yükleniyor


CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

  • Salı 30.4 ° / 20.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 32.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.2 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
14.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
15.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0