Tarih: 24.12.2018 16:07

EĞİTİM İSTİŞARE TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

Hanife Uysal Ortaokulunda düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı katıldı.Okulda düzenlenen toplantıya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Düzenlenen toplantıda Hanife Uysal Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Yıldırım, okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi verdi. Diğer okullardan katılan idareciler okuları ve genel durumları hakkında bilgi aktardı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden okulların eğitim öğretim yuvası olmasının yanında ikinci bir yuvası olduğuna dikkat çekti. Yönden, ağaçlandırmak ve yeşil alanlar oluşturmak için çaba gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti.
Kaymakam Yönden,  Okulların sorun ve ihtiyaçları başta olmak üzere, okulun başarı ortalaması, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin ve araç-gereçlerin durumu, ek kurs hizmetleri ve okul aile birliği faaliyetleri hakkında da bilgiler alarak, fikir teatisi yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —