Tarih: 03.04.2020 11:41

DUR İHTARINA UYMAYIP YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları kontroller sırasında şüphe üzerinde durdurulmak istenen bir araç 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Bir süre sonra durdurulan araç içerisindeki şüpheli şahıslar yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri ve şüpheli şahıslar arasında yaşanan kovalamacada E.Ç. (17) isimli şahıs ayağından vurularak durduruldu, Erkan E. (21), R.E. (17), G.C. (15) isimli şahıslar ise yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin kullandığı araç ekipler tarafından arandı. Araçta, hırsızlık malzemesi olarak değerlendirilen erkek, kadın ve çocuk kıyafetleri ele geçirildi.Yapılan sorguda yakalanan şüphelilerden Erkan E. isimli şahsın yirmi üç, R.E. isimli şahsın dört, E.Ç. isimli şahsın on dokuz, G.C. isimli şahsın ise altı konudan suç kaydının olduğu tespit edildi. 
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden R.E, G.C. ve E.Ç. isimli şahıslar hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken Erkan E. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —