DOWN CAFE BİR YILLIĞINA KİRALANDI

DOWN CAFE BİR YILLIĞINA KİRALANDI

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi, İskenderun Belediyesi 2 No’lu sosyal tesisinin (DOWN Cafe) işletmesinin 1 yıllığına İskenderun Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne sosyal tesis olarak kiralanması konusunda pro

Hatay Valiliği İskenderun Ofisi’nde gerçekleşen protokol törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu katıldı.

İskenderun Belediyesine bünyesinde bulunan Down Cafe’nin bir yıllığına İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce kiralanmasını içeren protokolde konuşan Vali Doğan, kiralanan sosyal tesisin öğretmenlerin, Milli Eğitim camiasının ve kamu görevlinin kullanılacağını belirterek Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti. Vali Doğan, “Böyle bir öneri ile bize gelen belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Artık milli eğitim camiasındaki vatandaşlarımızın İskenderun sahilinde bulunan böyle güzide bir mekanda vakit geçirme imkanı olacak. Bu tesisin kiralanması herhangi bir ücret karşılığında değil karşılıklı iyi niyetle gerçekleşmiştir” dedi.


Belediye Başkanı Tosyalı ise, “İmzalayacağımız protokol sonrasında mevcut sosyal tesisin imkanlarından daha iyi olacağını, daha kaliteli hizmet vereceğine Milli Eğitim Müdürlüğüne öğretmenevi sosyal tesisi olarak kullanılmasını teklif ettik. İnşallah her iki taraf için de iyi olur” ifadelerini kullandı. 


Konuşmaların ardından İskenderun Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.