DÖRTYOL KAYMAKAMI POLATLI’YA ATANDI…

DÖRTYOL KAYMAKAMI POLATLI’YA ATANDI…

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde üç yıldır görev yapan Kaymakam Murat Bulacak 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Ankara Polatlı Kaymakamlığına atandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, kararname kapsamına 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği kaydedildi. Safranbolu Kaymakamlığından Dörtyol’a 2017 yılında atanan Murat Bulacak 3 yıldır görev yaptığı ilçede toplumun tüm kesimleriyle yakın ilişkisi, diyalogu kent halkında iyi bir intiba bıraktı.  

1971 yılında Ankara’ da doğumlu olan Kaymakam Murat Bulacak 1992 İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezunu. 1994 yılında Amasya Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. İngiltere’ de 8 ay süreyle yabancı dil ve mesleki eğitim gördü. Sakarya Pamukova ve Trabzon Şalpazarı ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. 83. dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak Rize ili Güneysu ilçesine Kaymakam olarak atandı. Sırasıyla Kahramanmaraş Andırın, Erzincan Otlukbeli, Erzurum Hınıs, Zonguldak Gökçebey, Antalya Kiraz, Kemer kaymakamlığı yaptı, Antalya Vali Yardımcılığı ve Safranbolu Kaymakamlığı görevinde bulundu. 29.06.2017 tarihinde Dörtyol Kaymakamlığı görevine atanan Murat Bulacak evli, 2 çocuk babası.

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak'tan boşalan Kaymakamlık görevine ise Adana Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan atandı.