Tarih: 22.03.2024 11:09

DÖNMEZ’DEN SERİ ZİYARETLER

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimlere sayılı günler kala, temposunu arttıran Cumhur İttifakının İskenderun Belediye Bakan adayı Mehmet dönmez, her konuşmasında ortaya koyduğu ’24 saat usulüyle çalışacağız’ anlayışını şu anda seçim programı kapsamında uygulamaya başladı.    


Başkan adayı Mehmet Dönmez, günün ilk programında İGDAŞ Konteyner Kentte bulunan depremzedelerle bir araya geldi. Sıcak ve samimi ortamın yaşandığı ziyarette Başkan adayı Dönmez, depremin yaralarını elbirliğiyle birlikte saracakları mesajını verirken, şehrin makus kaderiyle birlikte birçok şeyin değişeceğini ifade ederek, bunun gerçekleşebilmesi için desteğe ihtiyacı olduğunu beyan etti.


Konteynır kentte çocuklarla da yakından ilgilenen Dönmez, çocuklar için de çok güzel projeleri olduğunu sözleriyle duyurdu.  İskenderun’da artık yüzler gülecek.
   
MAHALLERE KONUK OLDU
   Başkan adayı Mehmet Dönmez, gün içeresinde Cumhuriyet, Numune ve Mustafa Kemal mahallerinde vatandaşlarla bir araya eldi. Dönmez, öncelikle mahalle sakinlerinin sorunları ve beklentilerini dinleyerek, 1 Nisan’dan itibaren çözüm odaklı çalışacaklarını söyleyerek, herkese eşit şekilde hizmet götüreceklerini, geceli gündüzlü hizmet vereceklerini anlattı. 


   İskenderunlunun yüzünün güleceğini, gönlünün de çok rahat edeceğini kaydeden Dönmez, gurur duyulacak bir kenti oluşturmanın gayet ve çabası içerisinde olduklarının altını çizdi. 
   SAHURU KOCATEPE’DE YAPTI
   24 tarzıyla seçim çalışmalarını yapan Mehmet Dönmez, sahur sofrasında, Kocatepe Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sahurda oldukça keyifli görünen Dönmez’e mahalle sakinlerinin samimi yaklaşımları ve destek sözü, günün yorgunluğunu üzerinden attırdığı gözlendi. 
Dönmez, İskenderun’da birlik ve beraberliğin sağlandığı bu süreçte 31 Martta kazanan İskenderun olacağını aktardı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —