DAYANIŞMA STARTINI VERDİK !

DAYANIŞMA STARTINI  VERDİK !

İskenderun HDP ilçe eş başkanları Hülya Ateş Nevzat Güzel;Korona virüs salgın hastalığı tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her geçen gün yayılmaktadır. Parti olarak zorluklarla mücadele etmek, emekçi halkımızı her koşulda sav

İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte hayata geçireceğimiz dayanışma-paylaşma ağları uzun dönemde halkın kendi öz örgütlülüğüne büyük deneyimler ve katkılar sağlayacaktır. Devletten ve iktidardan beklemeden kendi öz toplumsal dayanışma ve yardımlaşmamızla bu süreci karşılayabileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle devletten beklemeden toplumu örgütlemenin yol yöntemlerini geliştirmemiz gerekmektedir. Kampanyanın esas amacı toplumun içinde bu dayanışmayı örmektir. 

Bizlerde İskenderun ilçe örgütü olarak kampanyamızın startını verdik. Bu süreci en iyi şekilde yürütmek için korona öldürür dayanışma yaşatır şiarıyla ihtiyacı olan her ailenin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Startımızla birlikte şimdiden 50 ya yakın aileye ulaşılıp gıda temizlik maddesi ve maskelerimizi kendilerine ulaştırdık. Bu karantina günlerini birlikte dayanışmayla aşacağız. Tüm halklarımızla dayanışma içerisinde olacağımızı belirtiyoruz.
EVDE KAL  

KARDEŞLİK HAKTIR
DAYANIŞMA HAKİKATTİR
HAKİKATLİ YAŞAM PAYLAŞMAKTIR