Tarih: 14.07.2021 14:20

DAVUTOĞLU’NDAN SAVAŞ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

“Hatay’a geldiğim zaman, herkes enerji dolu ve insanlarınız çok sıcakkanlı. Hatay’da, çok kültürlülüğün getirdiği bir olgunluk var. Hatay, asırlar boyu çok kültürlülüğe alışmış örnek bir şehir. Birleştiğimiz konu, al bayrağımızın altında bir arada olmaktır. Farklılıklar da güzeldir. İnsanoğlunun, her türlü doğadan ve tarihten gelen farklı zenginliklerini yaşatmak lazım. Biz, siyaseti, herkesin birleştiği bir pota olarak yapmalıyız.”
Ev sahibi BŞB Başkanı Lütfü Savaş da, “Güzel bir ekibiniz var. Bu işler meşakkat, sabır ve azim isteyen işler. Hepimizin ortak derdi, memleket ve ülkemizdir. İnşallah, parti olarak ülkemizde ve ilimizde hayırlı işler yaparsınız. Allah mahcup etmesin.
Biz, Partinizdeki arkadaşlarımız ile anlaşıyoruz. İlk seçimde de inşallah başarılı olursunuz. Hep birlikte başarılı oluruz. Ben, inançlı bir insanım. Rabbimin gönderdiği herkese sahip çıkmaya çalışıyorum. Bütün renkleri kucaklıyoruz. Yönü, Ankara’ya dönük, bayrağının altında da insanlarımızı mutlu edeceğiz. Benim hayat felsefem bu şekilde” dedi.
Başkan Savaş, ziyaret anısına Davutoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —