CHP'Lİ VEKİLLERDEN YEREL SEÇİM STARTI

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ile İsmet Tokdemir, İskenderun İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililerle bir araya geldiler.

Teşekkür ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, yerel seçim vurgusu öne çıktı.Kurultay için imza veren isimlerin de katıldığı gözlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni almak kararlılığını ifade etti.
 
Milletvekillerinden ilk sözü alan Serkan Topal, partilileri selamladıktan sonra gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere sözü üyelere vermek, eleştiri ve önerileri dinlemek istediğini söyledi.Avukat Suzan Şahin, HDP’ye kaptırılan oylar nedeniyle seçilemeyen Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun üzüntüsünü hala derinden yaşadığını belirterek, bireysel düşünce ve kırgınların sonuçlarının CHP’ye ağır bedeller ödettiği vurgusunu yaptı.


Mücadele vurgusu yapan Şahin, yerel seçim çalışmaları yapılırken, daha önce yapılan hatalardan ders çıkarılması gerektiğini, tüm ilçe belediyeleriyle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni almanın zorunluluk olduğunu ifade etti.Partili muhtarlar, kadın ve gençlik kolları vurgusunu sürdürürken, “muhtarlarıma düşman olan yönetimler bana da düşmandır. Gerekirse tek tek arayacağım ve toplantılara katılımlarını sağlayacağım” dedi.