Tarih: 23.12.2019 14:05

CHP ARSUZ’DA YENİ BAŞKAN ŞİRİN

Facebook Twitter Linked-in

Geçen Pazar günü gerçekleşen kongreye CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin, CHP İl Başkan Yardımcısı Leyla Sakaroğlu, CHP İskenderun ve Belen ilçe başkanları ile AK Parti ve İYİ Parti Arsuz ilçe başkanları katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz 3. Olağan İlçe Kongresi´nde ilçe başkanlığına aday olan Mahmut Şirin 134, Eşref Karayun 122, Hakan Mazman 72, Ozan Ünlü 19 oy aldı. Yeni başkan Mahmut Şirin, diğer adaylar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ilçe başkanı Av. Faik Çekin ile el ele tutuştu, birlik mesajı verdi.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da sonuçların açıklanmasının ardından salona gelerek yeni ilçe başkanı Mahmut Şirini ve partilileri kutladı. Seçimi 12 oy farkla kaybeden Eşref Karayün de parti değerlerini önceleyen çalışma prensiplerini hedeflediklerini kaydetti.


Mahmut Şirin başkanlığındaki 14 yönetim kurulu üyesi ise şu isimlerden oluştu: Zeynel Ayabaktı, Yılmaz Avlar, Cevhere Çıkan, Yunus Çoğun, Sezen Dural, Nezahat Elmas, Abdullah Hançer, Hasan Karaaslan, Mahmut Kıra, Ramazan Kiraz, Şöhret Tümkaya, Sevim Sabah, Gökhan Ünlü ve Tahir Yetkin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —