Tarih: 19.11.2019 14:16

ÇEVRE DOSTU BALIKLAR ARSUZ’DA

Facebook Twitter Linked-in

Tarım ve Orman Hatay İl Müdürlüğünce projelendirilen, Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi’nin destekleri ve Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi sponsorluğunda Arsuz’a balık ve kaplumbağa şeklindeki pet şişe geri dönüşüm kumbaraları konuldu.
Arsuz sahillerine yerleştirilen balık ve kaplumbağa şeklindeki pet kumbaralarının teslim töreninde konuşan Kaymakam Musa Sarı, sahillerin temiz olmasının Arsuz turizminin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bu pet kumbaraları ile de halkımız arasında bir farkındalık oluşturmak suretiyle sahillerimize, denize ve deniz canlılarına zarar veren pet şişelerin, çöp olmaktan çıkarılarak geri dönüşüme kazandırılacak. Emeği geçen Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüğü, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi, Kaymakamlığımız ve Arsuz Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 


Teslim alma töreninde Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimi, ilçe müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, su ürünleri kooparatif başkanları ve temsilcileri, Arsuz’da ve Antakya’da bulunan çeşitli okullardan gelerek Arsuz’da kamp yapmakta olan izci öğrenciler bulundular.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —