ÇALIŞMALAR HATAY İÇİN

ÇALIŞMALAR HATAY İÇİN

Kent yönetiminde aklın ve bilimin imkânlarından yararlanarak şehri daha modern ve güvenli hale getirmek için çeşitli projeler üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çabalarına devam ediyor.

Kent yönetiminde aklın ve bilimin imkânlarından yararlanarak şehri daha modern ve güvenli hale getirmek için çeşitli projeler üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çabalarına devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin bu konuda attığı adımlar bu alanda hizmet veren Türk ve dünya şirketlerinin de ilgisini çekiyor. SapmAş ve Hawaii yetkilileri 25 Ocak Cuma günü HBB Meclis Salonu’nda Estetik Mutlu ve Akıllı Kent Hatay başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.


Büyükşehir Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan ve daire başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen sunumda çok sayıda Büyükşehir personeli de katılım gösterdi.
Sunumu gerçekleştiren Sampaş İş Geliştirme Direktörü Serdar Yümlü yapay zekâ ile akıllı kent yönetimi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kentsel dönüşüm planlarından akıllı kent yönetim sistemlerine kadar çok sayıda konu başlığı hakkında görüş bildiren Yümlü, Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılında kentte gerçekleştireceği EXPO alanları ile ilgili tasarladıkları projeleri de katılımcılara sundu.