Tarih: 29.02.2020 19:30

BORCU ÖDENMEYEN CAMİNİN  ELEKTRİGİ KESİLDİ!

Facebook Twitter Linked-in

“Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının Toros elektriğe borcu olmasına rağmen elektrikleri kesilmezken sıra Diyanet İşleri Başkanlığımıza ait camilerin ve Kuran Kurslarının elektrik borcuna gelince ne hikmet ise elektrikler kesiliyor ceza kesiliyor.Hatta elektrik kesme işlemine itiraz ederseniz polis nezaretinde sanki kaçak elektrik kullanılıyormuş gibi işlem görüyorsunuz.Tüm camilerimizin elektrik borcu oluyor ödenek geldikçe müftülüklerimiz ödüyor...

Başta yetkililer olmak üzere tüm sessiz kalan vatandaşlara da uyarılarda bulunan Urhan, tüm kamu kurumlarının borcu olmasına rağmen sadece Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait mekanın elektriğinin kesilmesi hangi vicdana sığar dedi. Urhan konuyla ilgili açıklamasında, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının Toros elektriğe borcu olmasına rağmen elektrikleri kesilmezken sıra Diyanet İşleri Başkanlığımıza ait camilerin ve Kuran Kurslarının elektrik borcuna gelince ne hikmet ise elektrikler kesiliyor ceza kesiliyor.

Hatta elektrik kesme işlemine itiraz ederseniz polis nezaretinde sanki kaçak elektrik kullanılıyormuş gibi işlem görüyorsunuz.Tüm camilerimizin elektrik borcu oluyor ödenek geldikçe müftülüklerimiz ödüyor. Ödenekler aydınlanma adına geliyor camilerimizin ısınması soğutulması için yapılan elektrik harcamaları borç olarak kalıyor.En son Meydan Camimizin elektrikleri kesildi bu cami Vakıflar müdürlüğüne ait ve şu an elektrik olmayınca su akmıyor insanlar abdest almaya geliyor su yok elektrik yok.Yakışıyor mu şimdi bu memlekete. Ayıp olmuyor mu ?

Toroslar elektrik dağıtım şirketine soruyoruz?
1-Borcu olan tüm kurumların elektriğini 
kestiniz mi?2- Kuran Kursu ve ibadethanelerin elektriğini kesmeye polis kontrolünde gitmeye hangi duygu ile gittiniz?3- İbadethaneleri ve Kuran Kurslarını ne olarak görüyorsunuz?4- Yaptığınız günümüz Türkiye’sine yakışıyor mu?
5- Bu konuyu çözmez ve gereken hassasiyeti göstermez iseniz elektriğini kestiğiniz caminin önünde basın açıklaması yapacağımızı bilmenizi isterim...


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —