Tarih: 16.07.2018 12:30

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Facebook Twitter Linked-in

Erzin'de Kaymakam Ahmet Demirci, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak ilçe Cumhuriyet Savcı Osman Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Selim Tıraş, siyasi parti ilçe başkanları, STÖ başkanları ile kalabalık vatandaş topluluğu ellerinde Türk bayraklar ile yürüyüş gerçekleştirdi.

Erzin Atatürk parkından başlayarak Cumhuriyet alanında son bulan yürüyüş sırasında sloganlarla darbe girişimcilerine tepki gösterildi, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

 Cumhuriyet Meydanında akşam saat 20.00’de başlayan 15 Temmuz darbecilerine tepki, Milli birlik ve dayanışma etkinliği ataya saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla devam etti.

 15 Temmuz hain kalkışmaya katılanlara bir kez daha tepkilerini dile getiren Erzin Belediye Başkanı Şimşek “İki yıl önce bugün, ülkemiz üzerinde oynanan oyunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümet üyeleri, Gazi Meclis ve halkımızın dik duruşu bozdu. Bu mücadele sırasında yaşamlarını yitiren şehitleri minnetle anıyor, gazilere de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Daha sonra camii imamı tarafından okunan Kuranı- kerimin ardından ilçe Müftüsü, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili kısa bir konuşma yapı. Anma etkinliğinde ayrıca şehit asker, polis ve vatandaşların fotoğraflarının bulunduğu slayt gösterisi izlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —