Tarih: 31.08.2020 12:58

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA... 

Facebook Twitter Linked-in

Olay, saat 03.00 sıralarında Fuatpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Bülent K., komşusu olan Sibel Şirin’e borç para verdi. Yine iddiaya göre bir kafeteryada bulaşıkçı olarak çalışan Şirin, parayı geri ödemedi.
Bunun üzerine ikili arasında husumet oluştu. K., Şirin'i evinin önünde beklemeye başladı. İş çıkışı birlikte oturduğu S.K. ile eve gelen Sibel Şirin’e tabancayla 4 el ateş etti. Bülent K., olay yerinden kaçarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi.

Sibel Şirin'in, başına isabet eden mermi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sibel Şirin'in cansız bedeni, otopsi için Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği iddia edilirken, kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor. Şirin'in, eşinden boşanma aşamasında olduğu ve yalnız yaşadığı belirtildi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerine ait kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden birinde, Sibel Şirin’in ev arkadaşıyla yürümesi ile olayın ardından Bülent K.’nin koşarak kaçması yer alıyor. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —