BİLAL ERDOĞAN, OĞLU İLE BİRLİKTE MARMARACIK GENÇLİK KAMPI’NA KATILDI 

BİLAL ERDOĞAN, OĞLU İLE BİRLİKTE MARMARACIK GENÇLİK KAMPI’NA KATILDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, oğlu ile birlikte Marmaracık Gençlik Kampı’na katıldı.

Koronavirüs pandemisi sırasında yapılan kamptaki etkinliklerde sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilmediği görüntülere yansıdı. Erdoğan, yeni neslin dinlediği müziği eleştirerek, “Bu kadar mı batının koyduklarını tüketir bir nesil” dedi.
Ünlü radyo programcıları ve fenomenlerden oluşan 'Kamp Tayfa' ekibinin çadır kampının görüntülerini radyocu Adem Metan youtube kanalında paylaştı.Bilal Erdoğan kampta oğlu ile  “Ok savaşları”na katıldı. Erdoğan, “Kimseyi inceltmeyim diye kendi evladımı vurdum” dedi. Kampta ateş yakıldı ve etrafında şarkı söylendi.

Erdoğan, müzik yorumu yaparken “Kendi müziğimizi yaşatmak demek batının müziğine kulaklarımızı kapatmak demek değil. Tüketim müziği kendi müziğimizde de yabancı müzikte de sorun. Düşünün bizim çocuğumuz yabancı müziği de kendi müziğimizi de bilse… Ben ona üzülüyorum, bu kadar mı batının koyduklarını tüketir bir nesil” diye konuştu.

Erdoğan, kampta 1994 yılında Moral FM’de radyoculuk yaptığını ve her gün işe gitmek için 4 vasıta değiştirdiğini anlatarak, “Pazar günü çocuk programı vardı. (Programın ismi) Çocuk kalbiydi… Masal okurduk, eko verirdik' dedi.
,