BEN NİYE SENİ ARAYAYIM YA?

BEN NİYE SENİ ARAYAYIM YA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında İdlib’de yaşanan saldırının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisini aramadığını ifade etti.

Erdoğan 'Neymiş? Ben onu arayacakmışım. Ben niye seni arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi ararsın. Biz de sana bütün detayları ile her şeyi veririz' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da ‘İstanbul Milletvekilleri Buluşması’ programında konuştu.  Erdoğan, konuşmasında İdlib’de yaşanan saldırının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisini aramadığını ifade etti.

Erdoğan,'Dün gün boyu sürekli liderlerle görüşmelerimiz oldu. Ana muhalefetin başı hariç. O arama lütfunda bulunmadı. Neymiş? Ben onu arayacakmışım. Ben niye seni arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi ararsın. Biz de sana bütün detayları ile her şeyi veririz.

Aklı ve vicdanı olan herkes için bu soruların cevabı bellidir. Milletimiz kendi zihninde ve yüreğinde bu meseleyi çözdüğü için mücadelemize kayıtsız, şartsız devam ediyoruz. Böyle olduğu için de biz kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz' diyekonuştu.