Belen'deki  kazada üç kişi öldü!

Belen

Hatay’ın Belen ilçesindeki kazada özel otoda sıkıştığı yerden kurtarılan iki kişi, ambulanstaki bir Suriyeli hasta olmak üzere üç kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen  bilgilere göre kaza Belen İskenderun yolu üzerinde meydana geldi. Reyhanlı'dan İskenderun'a acil hasta taşıyan ambulans ile Meriç kurtulan  yönetimindeki otomobil kavşakta çarpıştılar. Kazada otomobilde sıkışan Meriç Kurtulan ve Memduha Kurtulan ile ambulansta acil hasta olan Suriye uyruklu Ali Nekuh  itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılarak İskenderun Devlet hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Ali Nekuh ve Memduha Kurtulan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Ağır yaralı olan Meriç Kurtulan ise sevk edildiği özel bir hastanede tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda kırıklar oluştuğu belirtilen Meriç Kurtulan'ın makinaya bağlı şekilde yaşam mücadelesi verdiği, onun da hayatını kaybettiği bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Otomobilden çıkarılan ve hayatını kaybedenlerden birinin MHP Hatay İl Yönetim Kurulu Mehmet Cesur Kurtulan’ın annesi Menduha Kurtulan diğerinin ise kardeşi Meriç Kurtulan olduğu öğrenildi.