BELEDİYENİN KAPISI HERKESE AÇIK 

BELEDİYENİN KAPISI HERKESE AÇIK 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İl Teşkilatına ve İskenderun İlçe teşkilatına ziyarette bulunarak yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Tosyalı, İskenderun’a kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belir

İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında öneri ve düşüncelere açık olduklarını belirten Fatih Tosyalı, bu doğrultuda sık sık teşkilatlara ziyaretlerde bulunduğunu ifade etti. Tosyalı, “İl Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve kıymetli teşkilat mensuplarımız ile bir araya geliyor çalışmalarımız hakkında bilgiler aktarıyoruz. Amacımız şehrimize daha iyi yönde hizmet etmektir. İskenderun halkı, hizmetin en güzeline layık. Bizlere her zaman güç veren sevgili hemşerilerimize bizlerin her zaman yanında olan teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Partililerin bu noktadaki görüşleri ve düşüncelerinin çok önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinin kapısının her zaman, herkese sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Allah bu birlik ve beraberlik ruhumuzu bozmasın “şeklinde konuştu.