BEKİR BOZDAĞ MUHALEFETİ HEDEF ALDI: TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINI DEĞİŞTİRDİK

Millet İttifakı'nı hedef alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ömründe cuma namazına gitmez, ama seçim vakti her cumayı ayrı bir camide eda etmek için program yapmışlar" dedi.

GÜNDEM 5.04.2023 00:29:00 0
BEKİR BOZDAĞ MUHALEFETİ HEDEF ALDI: TÜRKİYE

Millet İttifakı'na mensup partilerin 'seçim muhafazakarı' olduğunu söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Başörtülü birine zerrece tahammülleri yoktur ama seçim vakti başörtülülere rozet takmak için yarışa giriyorlar" dedi.

AKP Batman İl Başkanlığı'ndaki konuşan Bozdağ, muhalefet partilerini eleştirerek şu ifadeleri kullandı:
"Bizim yaptığımız nice iş var. Bu zihniyete rağmen yaptık. Eğer biz bunların hayırlarına uyup, 'yaptırmayız' dediklerini yapmasaydık, Türkiye'de bugün şehir hastaneleri olmazdı, hızlı tren olmazdı, Batman dahil her ilde üniversite olmazdı. Nükleer enerji olmazdı, Avrasya Tüneli, Marmaray, İstanbul Havalimanı, İHA'lar, SİHA'lar olmazdı. Yerinde sayan, yorulan, yorgunlukları ile bir adım ileri gitmemiş bir Türkiye olurdu. Biz koşan bir Türkiye yaptık. Şahlanan bir Türkiye yaptık. Türkiye'nin dört bir yanını değiştirdik. Onların gündemi başka, bakın bizim gündemimiz ne? Bu ülkenin yerli ve milli ilk otomobilini imal edip, trafiğe çıkarmak oldu."
'ESKİ TÜRKİYE'Yİ VAAT EDİYORLAR'
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi süreci hakkında konuşan Bakan Bozdağ, şunları söyledi:
"Kaç ay aradılar. Yanı başlarındaki cumhurbaşkanı adayını göremiyorlar. Görme mesafeleri kıt demek ki. 'Yıpranmasın diye biz adayımızı açıklamıyoruz' dediler. 2002'den beri siyasetin içinde, 2010'dan beri genel başkan, cumhurbaşkanımıza karşı girdiği her seçimi kaybetmiş, yıpranmanın da zirvesine ulaşmış birini, yıpranmamış aday diye millet takdim ediyorlar. Adeta milletin aklıyla alay ediyorlar. Her kafadan bir ses çıkıyor.

 Bir tane cumhurbaşkanı adayları var, cumhurbaşkanının yanında 7 tane cumhurbaşkanı yardımcılığına aday var. Bir de Kandil ile HDP'yi koysanız, 9 yardımcı, 1 başkan adayı yapıyor. Dünyada böyle bir örnek var mı? Böyle bırakın ülke yönetmeyi, bakkal bile yönetilmez. Bunlar istikrar vaat etmiyor. Bunlar kriz vaat ediyor. 'Dediğimizi yapmazsa kavga çıkar' diye açıklama yapıyorlar. Meclis’teki gücümüzü kullanırız diyorlar. Bunlar yönetilmezliği, en iyi yönetim diye vaat ediyor. Eski Türkiye'yi vaat ediyorlar.

Türkiye'ye bu vaatlerin hiçbiri umut vermez. Masadaki biri masaya demediğini bırakmadı. Her ne olduysa bunların hepsi sineye çekildi. Söylenen sözler unutuldu. Masaya geri oturuldu. Birlikte kazanacağız diye fotoğraflar çekildi, konuşmalar yapıldı. Siyaset biraz omurga, dik duruş ister. Sözünün arkasında duran, bedel ödemek lazımsa ödemekten çekinmeyen Recep Tayyip Erdoğan’dır."

'SEÇİM MUHAFAZAKARI BUNLAR'
Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin 'seçim muhafazakarı' olduğunu söyleyen Bozdağ, şöyle konuştu:
"Başörtülü birine zerrece tahammülleri yoktur ama seçim vakti başörtülülere rozet takmak için yarışa giriyorlar. Seçim muhafazakarı bunlar. Ömründe cuma namazına gitmez, ama seçim vakti her cumayı ayrı bir camide eda etmek için program yapmışlar. Bu din istismarcılığının ta kendisidir. Aldatan bir siyasetin temsilcisi AK Parti hiçbir zaman olmamıştır. Biz doğru bildiklerimizi dosdoğru söylemeye, arkasında da dimdik durmaya devam edeceğiz."

 

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,43% -0,12
  • EURO

    43,61% -0,15
  • GRAM ALTIN

    3989,23% -1,98
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

ON BİNLER YASAKLARA VE YAĞIŞA RAĞMEN KADIKÖY'DE BULUŞTU

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE MÜDAHALE: 384 KİŞİ GÖZALTINDA

ANKARA'DA BİNLERCE YURTTAŞ, TANDOĞAN MEYDANI'NA YÜRÜDÜ…

YURDUN DÖRT BİR YANINDA 1 MAYIS COŞKUSU…

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’IN ‘TELEF’ SÖZLERİNE YANIT

ÖĞRENCİ KORTEJİNDE BİRLEŞELİM

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE SERT MÜDAHALE!

MENZİLCİLERE AİT ÇAKARLI ARAÇLA İLGİLİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA: "155 BİN 401 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANMIŞTIR"

İSTANBUL'DA 1 MAYIS: KADIKÖY'DE TOPLANMALAR BAŞLADI

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR! MİTİNGİNDE YENİ ADRES BAŞAKŞEHİR

İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

YILMAZ TUNÇ'TAN DEM PARTİ'YE YANIT…

EKREM İMAMOĞLU, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SESLENDİ

1 MAYIS ÖNCESİ İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA OPERASYON: ÇOK SAYIDA YURTTAŞ GÖZALTINA ALINDI!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATAN ÇAKARLI ARACI MENZİL LİDERİ DE KULLANIYOR

MURAT KURUM: KANAL İSTANBUL GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN MÜDÜRÜ VE 2 PERSONELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İBB'YE OPERASYONU: 48 KİŞİNİN İFADESİ TAMAMLANDI

AYŞE BARIM İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

'ABDULLAH BAHÇELİ' DEDİ, SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

AKP'DEN TÜSİAD'A BARIŞ ELÇİSİ

MELONİ'DEN ERDOĞANA 'GÖÇMEN' TEŞEKKÜRÜ

İMAMOĞLU'NA SERT LAFLAR ETTİKTEN SONRA SÖZÜ DEM'E GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL:MANSUR YAVAŞ SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL AKLINDAKİ FORMÜLÜ AÇIKLADI…

İSPANYA VE PORTEKİZ'DE ELEKTRİK KRİZİ: NEDENİ BULUNAMADI

200 MİLYONA TEMEL ATILAN CAMİ İNŞAATI ATIL BIRAKILDI!

CHP'Lİ İSİMLERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI: 25 KİŞİ HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

HATAY'DA SAĞLIKSIZ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM: 220 KİLOGRAM İMHA EDİLDİ

Yükleniyor


ON BİNLER YASAKLARA VE YAĞIŞA RAĞMEN KADIKÖY'DE BULUŞTU

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE MÜDAHALE: 384 KİŞİ GÖZALTINDA

ANKARA'DA BİNLERCE YURTTAŞ, TANDOĞAN MEYDANI'NA YÜRÜDÜ…

YURDUN DÖRT BİR YANINDA 1 MAYIS COŞKUSU…

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’IN ‘TELEF’ SÖZLERİNE YANIT

ÖĞRENCİ KORTEJİNDE BİRLEŞELİM

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE SERT MÜDAHALE!

  • Perşembe 22.1 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23.5 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.9 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50