Tarih: 10.04.2020 20:42

BEDDUA ALIYORSUNUZ!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Grup Başkanvekili, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti’ye muhalefet edenlere hükümet eliyle zulüm uygulandığını öne sürerek, “Bu istibdat dönemidir, bu dönemin ismi zulüm dönemidir. İnsanlara zulüm yaparak iktidar olamazsınız, muktedir olamazsınız. Bu insanlar size çok kötü bir ders verecek” dedi.
BEDDUA ALIYORSUNUZ
İnfaz teklifinin Genel Kurul görüşmelerinde söz alan Türkkan, hükümetin bir yandan cezaevlerini boşaltırken, bir yandan da muhalifleri içeri atmanın hesabını yaptığını belirterek,  “Zannetmeyin ki şu gücünüz hep devam edecek. Ama bu zulümden vazgeçin, ah alıyorsunuz, beddua alıyorsunuz” diye konuştu.Türkkan, sosyal medya üzerinden 9 sene önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle hakkında dava açılan bilim adamı Doçent Doktor Levent Akçay’ın başına gelenleri örnek gösterdi.
SİZ AĞA, BİZ MARABA YOK ÖYLE BİR ŞEY
Akçay’ın MHP belediye başkan adaylığı ve milletvekili adaylığı döneminde 2011 yılına ait sosyal medya paylaşımları nedeniyle ifadeye çağrılıp, hakkında dava açıldığını bildiren Türkkan, bu duruma şu sözlerle tepki gösterdi:
“Bu arkadaşımız bir hekim. Bilim adına coronavirüsle ilgili yaptığı paylaşımlarda yapılan yanlışlıklara, birtakım meselelere doğru yaklaşım yapılması konusunda sosyal medyada ikazlarda bulunuyor.Üç gün sonra Emniyetten davet alıyor. Emniyete gittiğinde 'Ne oldu?' diyor yani bu paylaşımlarından dolayı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyor. 'Ben bir bilim adamıyım, bir hekimim' diyor. 'Hayır, siz 2011'de, 2014'te birtakım tweet'ler atmışsınız'. 'Ne 'tweet'ler atmışım?' 'Adalet ve Kalkınma Partisine muhalif birtakım tweetler atmışsınız.' 'Ya ben o dönem milletvekili adayıydım, doğal olarak seçim meydanlarında söylediklerimi Twitter'da paylaştım.' diyor.

Olur mu yahu? Yani sadece muhalif oldu diye, adam 2011'deki 'tweet'lerinden dolayı 'Gel bakalım.' Ya adam belediye başkanı adayı, milletvekili adayı, dokuz sene geçmiş aradan ama maksat şu: 'Şu anda bizim yaptığımız yanlışları konuşmayacaksınız.' Siz aga, biz maraba. Yok böyle bir şey! Gerçek aga millet, millet bunun hesabını sizden soracak.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —