BAKAN SELÇUK'TAN KORONAVİRÜS UYARISI

BAKAN SELÇUK

Koronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitim sistemiyle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların paniğe sevk edilmemesi gerektiğini söyledi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitim sistemiyle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların paniğe sevk edilmemesi gerektiğini söyledi ve 'Çocuklarımıza virüsün devletin kontrolünde olduğunu söyleyin' ifadelerini kullandı.

Selçuk'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:- Değerli ailelerimiz bu süreçte en büyük destekçimiz sizler olacaksınız. Evde küçük kardeşlerimiz varsa lütfen çocuklarımızın derslerini dinlemesine özen gösterin.

- Bizler bu açığı çocuklarımızın en iyi kitap okuyarak atlatmasını sağlayabiliriz. Sizler de okuyarak onlara destek olmaya gayret edin.
- Sizler anne baba olarak bu süreçte sakin olun ve sürecin devletin kontrolü altında olduğunu ve güvende olduğunu belirtin. Lütfen çocuklarınızı dinleyin. Her zamankinden daha fazla anlayışınızla bu süreci atlatacağınıza inanıyorum.