Tarih: 16.11.2019 16:08

BAHRİYELİLER YEMİN ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, erlerin aileleri ve yakınları ile protokol üyeleri katıldı. Deniz Er Eğitim Alayında temel askerlik eğitimlerini tamamlayan bahriyeliler silaha ve bayrağa el basarak yemin ettiler.

Resmi geçit töreninin ardından yemin eden bahriyeliler yurdun dört bir yanından gelen aileleriyle kucaklaştılar. 2019/4 tertip erlerin yemin törenine katılarak askerlerin ve yurdun farklı noktalarından kentimize gelen ailelerinin kıvanç ve mutluluğunu paylaşan Başkan Fatih Tosyalı, vatani görevini ifa eden Mehmetçiklerimizi tebrik etti.


Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Deniz Er Eğitim Alayında 2019/4 Tertipli Erlerin yemin törenine katıldık. Vatanımızın yılmaz bekçileri ve ordumuzun kahraman neferleri düzenlenen törende yemin ettiler. Güzel vatanımızın birçok bölgesinde omuz omuza görev yapacak olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum' ifadelerini kullandı.


Askerler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çeken Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, erler ve ailelerini tebrik ederek, hayırlı tezkereler diledi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —