BAHÇELİ'DEN ENES KARA ÇIKIŞI: GENÇLERİMİZİ SAHİPSİZ BIRAKAMAYIZ

BAHÇELİ

MHP lideri Bahçeli, cemaat yurdunda kalan ve intihar eden Enes Kara'ya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 'Malum intihar vakası ne ilk ne de sondur. Bizim üzerinde durmak istediğimiz asıl mevzu intihar olayının siyasi hesaplaşmaya konu edilerek muhafazakar insanlarımıza yönelik intikam aracına dönüştürülmesidir' dedi. Öte yandan Bahçeli, konuşmasında Sezen Aksu'yu hedef alarak ' Bu sanatçıya diyorum ki serçeysen serçeliğini bil sakın kuzgunluğa heves etme' ifadelerini kullandı.
Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, cemaat yurdunda kalan ve yaşadığı baskıları anlattıktan sonra intihar eden Enes Kara'ya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 'İstismarın her türlüsüne karşıyız. Gençlerimizi sahipsiz bırakamayız. Suçsuz günahsız insanlarımızın israfına tahammül edemeyiz. Malum intihar vakası ne ilk ne de sondur. Bizim üzerinde durmak istediğimiz asıl mevzu intihar olayının siyasi hesaplaşmaya konu edilerek muhafazakar insanlarımıza yönelik intikam aracına dönüştürülmesidir. Bu insani, vicdani değildir' dedi.
SEZEN AKSU'YU HEDEF ALDI
Öte yandan Bahçeli konuşmasının devamında şarkı sözleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı Sezen Aksu'yu hedef aldı. Bahçeli, sanatçının şarkısına ilişkin açıklamalarda bulunarak 'Sorumsuz şarkıcının sefalet hali, cehalet çukurunun açık seçik bir numunesidir. Bu sanatçıya diyorum ki serçeysen serçeliğini bil sakın kuzgunluğa heves etme' ifadelerini kullandı.