Tarih: 25.04.2021 23:24

AVCILAR'DA BİR YURTTAŞ ÇATIDAN AŞAĞI ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Soluk'un aktardığı habere göre; Pandemi dönemiyle birlikte artan, özellikle metropollerde daha da kendini gösteren intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Avcılar'da bir yurttaş, kentsel dönüşüm nedeniyle tahliye edilmiş ve yıkımı beklenen 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etti.

Olay Avcılar, Reşitpaşa caddesinde yaşandı. E-5 yanyol üzerinde tahliye edilmiş ve yıkımı beklenen bir binaya çıkan yurttaş, intihar edeceğini duyurdu. Etrafta toplanan meraklı kalabalığın bakışları altında uzun süre çatıda kalan yurttaş, tehlikeli hareketlerle çatı üzerinde gel gitler yaptı.

Bina çevresine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Çatıya çıkan polis ekipleri, yurttaşı uzun süre intihar etmemesi yönünde ikna etmeye çalıştı. Ayrıca binanın zemine branda şişirilerek olası bir atlama anında yurttaşın zarar görmemesi için çalışmalar yapıldı.

Ancak yurttaş tüm ikna çalışmalarına rağmen, brandanın tersi yönünde koşarak ve ellerini açarak kendini asfalt zemine bıraktı. 6 katlı binanın çatısından koşarak kendini yere bırakan yurttaşın o anları, kalabalık tarafından çığlıklarla izlendi.Edinilen bilgiye göre intihar eden yurttaşın ağır yaralı olarak Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —