Tarih: 25.11.2019 13:25

ARSUZ’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz’da düzenlenen programa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Eşi Emine Sarı, Belediye Başkan V. Ali Yıldız, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, Gazi ve Şehit yakınları, çok sayıda misafir, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla çelenk sunma programı sona erdi, etkinlikler Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Amfi Salonunda devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Feremez Balaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez yaptı.


Kaymakam Musa Sarı, bütün öğretmenlerin hem Arsuz hem akademik başarısında hem de sosyal ve sportif faaliyetlerin de gösterdikleri etkin çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, öğretmenlerimizin her zaman çok fedakar olduğunu ve her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Program, stajyerliğini başarıyla tamamlayan genç öğretmenler için yemin töreni, öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi, Nuran Yılmaz anısına Müzik Öğretmeni Sevim Karpuz’un yazmış olduğu Nuran Yılmaz marşının söylenmesi ve seslendirilen müzik ziyafeti büyük ilgi gördü. Program Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —