ARNAVUTKÖY'DE TAŞ OCAĞINDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ... 

ARNAVUTKÖY

İstanbul Arnavutköy'de taş ocağında göçük meydana geldi. Göçük ve zeminde oluşan kayma nedeniyle taş ocağında bulunan bir iş makinesi de devrildi. Olayda bir işçi ağır yaralanırken, bir işçi ise göçük altında kaldı. İki

İstanbul Arnavutköy'de taş ocağında göçük meydana geldi. Göçük ve zeminde oluşan kayma nedeniyle taş ocağında bulunan bir iş makinesi de devrildi. Olayda bir işçi ağır yaralanırken, bir işçi ise göçük altında kaldı. İki işçiden de acı haber geldi.
İstanbul Arnavutköy'de bulunan taş ocağında saat 09.50 sıralarında göçük meydana geldi. Taş ocağında çalışan işçilerden ikisi göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri göçük altında kalan işçileri kurtarmak için çalışma başlattı.
ACI HABER GELDİ
Göçük altında kalan Sabit Deniz, kurtarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Sabit Deniz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ekipler, çalışmalarının devamında göçük altında kalan Nuri Deniz'in ise cansız bedenine ulaştı.
Olayla ilgili soruşturma başlattı.