ANKARA'DA KADIN CİNAYETİ... 

ANKARA

Ankara'da sevgilisi Gökhan Ağtaş tarafından sol göğsünden ve sağ kolundan vurulan Sevgi Tekin (32) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, Ağtaş'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre Olay, saat 02.00 sularında Başkent'in Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi 706'ncı Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 50 numaralı binanın 6 numaralı dairesine gelen Gökhan Ağtaş, sevgilisi Sevgi Tekin'in kapısını çaldı.
Sevgi Tekin'in kapıyı açmaması üzerine evin camını kıran Gökhan Ağtaş, camdan içeri girerek Sevgi Tekin ile tartışmaya başladı.
Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Yanında getirdiği silahı Sevgi Tekin'ye doğrultan Gökhan Ağtaş, iki el ateş etti. Mermilerden biri Sevgi Tekin'in sağ kolunu sıyırırken, diğeri sol göğsüne isabet etti.
'ODAYA GEÇ ORADA VURACAĞIM SENİ'
Öğrenilen bilgiye göre Ağtaş, Tekin'e 'Diğer odaya geç, seni orada vuracağım' diyerek bağırdı. Daha sonra Ağtaş, Tekin'in 5 ay önce boşandığı erkekten olan kızları Seda ve Sedef'i ayrı bir odaya kitledi.
Tekin'in evde bulunan kızlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Tekin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı; hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatanı kaybetti.
Olaydan sonra camdan kaçarak kayıplara karışan Gökhan Ağtaş'ı arama çalışmaları devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)