Tarih: 01.07.2020 22:05

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A SOSYAL MEDYA TEPKİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medya hesabından Netflix'in popüler dizisi Dark'ı hatırlatarak Erdoğan'a göndermede bulunan Akşener, 'Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan . #SosyalMedyamaDokunma' ifadelerini kullandı.


KILIÇDAROĞLU'NDAN ESPİRİLİ YANIT
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı sosyal medyayı kapatma planına ilişkin paylaşımına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan esprili yanıt geldi.
Kılıçdaroğlu, Akşener'in tweetini alıntılayarak, 'Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir' ifadelerini kullandı. 
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:


HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun tweetini alıntılayarak, 'Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk' dedi ve üzgün sürat emojisi ekledi.
İşte o paylaşım:


ERDOĞAN'DAN YANIT GELDİ
Erdoğan'ın sosyal medya hesabından önce attığı tweeti silen daha sonra ise yeniden paylaşan sosyal medya ekibinden yeni paylaşım geldi. Erdoğan'ın sosyal medya hesabından Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun göndermelerine yanıt geldi.
Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından Akşener ve Kılıçdaroğlu'na 'Dark' yanıtı olarak şu mesaj paylaşıldı:
'Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz. RTE'
İşte o paylaşım:


AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A ANINDA CEVAP
Erdoğan’ın tweetini alıntılayarak fotoğrafını paylaşan İYİ Parti lideri Akşener, “Emin misin Sayın Erdoğan?” diye sordu.
TARTIŞMAYA SÜLEYMAN SOYLU DA KATILDI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Akşener, Kılıçdaroğlu ve Pervin Buldan'ın mesajını alıntılayarak, Dağ 2 filmi üzerinden bir mesaj verdi.
Soylu mesajında şu mesajı paylaştı:
' “Önemli olan iki şey var arkadaşlar...
Vatan ve yanınızdaki adam.' Dağ II  '
İşte o paylaşım:


NE OLMUŞTU?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na video konferans yöntemiyle katıldı.
 
Toplantıda sosyal medya kullanımına ilişkin konuşan Erdoğan, yeni bir düzenleme üzerinde çalışma başlatıldığını duyurdu. Erdoğan, çalışmanın hızlandırılması konusunda talimat verdi.
Erdoğan, konuşmasında 'Yalanın iftiranın kişilik haklarına saldırının alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Türkiye'ye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz.' ifadelerini kullanınca sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —