AHRAZOĞLU KIRIKHAN’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AHRAZOĞLU KIRIKHAN’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

26. Dönem MHP Hatay Milletvekili merhum Necmettin Ahrazoğlu’nun cenazesi memleketi Kırıkhan’da son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Cenazeye Hatay’da bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı.

Hatay Kırıkhan ilçesinde yakalanmış olduğu covid-19 virüsü tedavisi görürken, durumunun ağırlaşması üzerine, Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağı ile Ankara’ya sevk edilen Ahrazoğlu'nun Başkentte şehir hastanesinde dün akşam saatlerinde 65 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi Hatay’a getirilen MHP’li eski Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’nun son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.
 
Merhum Ahrazoğlu’nun cenazesine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Vali Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasiler ve sevenleri katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, vefat eden eski MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu'nun cenaze törenine katılarak aileye başsağlığı diledi.
 
10 Mart 1955'te Hatay Kırıkhan'da doğan Ahrazoğlu, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi, Fen Bilimleri Enstitüsü Enerji Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı. TSE Makine ve Malzeme Laboratuvarı Müdürü, Bursa Bölge Müdür Vekili ve Mersin Bölge Müdürü olarak görev yapan marhum Ahrazoğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı.