Tarih: 02.11.2019 17:18

3 PUANI 3 GOLLE ALDI 

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig’in 10. haftasında sahasında Altay´ı konuk eden temsilcimiz Hatayspor, Alican, Mirkan ve Furkan´ın attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Altay´ın golleri ise Deniz ve Paixao’dan geldi. Bu galibiyetle puanını 20 yapan Hatayspor, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 


Geçtiğimiz hafta deplasmanda BB Erzurumspor’la karşılaşan ve 3-1’lik skorla evine mağlup dönen Hatayspor, kendi seyircisi önünde karşılaştığı Altay’ı 3 golle geçmeyi başardı. Mücadele dozunun yüksek olduğu mücadelede Hatayspor, 43. dakikada Gökhan Karadeniz’in pasını gole çeviren Alican Özfesli ile soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

2. Yarıya hızlı başlayan Altay, 56. Dakikada Deniz Vural’ın ayağından bulduğu golle maça eşitlik getirdi. Golün şokunu üzerinden erken atan temsilcimiz iki dakikada bulduğu iki golle farkı ikiye çıkardı. Goller 62. dakikada Mirkan Aydın ve 64. dakikada Furkan Şeker’den geldi. Kalan dakikalarda oyuna ağırlığını koyan konuk takım 83’te Paixao ile golü bulsa da kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve mücadele bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmayı bir gol ve bir asistle tamamlayan Alican Özfesli takımı adına en dikkat çeken isim oldu ve galibiyete büyük katkı sağladı. Bu sonuçla birlikte puanını 20’ye çıkaran Hatayspor maç fazlası ile liderlik koltuğunu yeniden devraldı. Hatayspor ayrıca teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde çıktığı üçüncü maçtaki ikinci galibiyetini almış oldu. 


Hatayspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —