'SÜLEYMAN SOYLU, KONUŞURSAM MESAJINI ERDOĞAN'A VERDİ'
CHP Grup Başkan vekili Engin Özkoç, "Süleyman Soylu, 'Sedat Peker gibi ben de konuşursam yer yerinden oynar' mesajını Erdoğan'a verdi" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, KRT TV'de katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Suç örgütü lideri Sedat Peker'in hedefinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuk olduğu HaberTürk'teki programa dikkat çeken CHP'li Engin Özkoç çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj verdiğini söyledi.
Özkoç, 'Süleyman Soylu, 'Sedat Peker gibi ben de konuşursam yer yerinden oynar' mesajını Erdoğan'a ve diğer yol arkadaşlarına verdi...' dedi.
işte o açıklamalar...
'HEMEN ERKEN SEÇİM'
'Erdoğan ülkeyi yönetemiyor, erken seçimden kaçıyor' diyen Özkoç, 'hemen erken seçim' ifadelerini kullandı.
Sarayın bir ayda 2-3 tane anket yaptırdığını söyleyen Özkoç, 'Bakıyorlar ki oylar düşüşte, ne zaman ki insanlar büyük sıkıntılar yaşıyorsa, pandemi düzenli bir şekilde yürütülemiyor, kontrol altına alınamıyor. Aşı yok, doğru bir şekilde müdahale yok, insanlar büyük bir sıkıntı içerisindeyse AKP'nin başındaki kişi kalkıyor, 'bu bizim suçumuz değil. Bu kimin suçu? Muhalefetin suçu, kafalarında başka birşey var, darbe var' diyor. Peki Kılıçdaroğlu ne diyor? 'Darbe marbe değil, sevgili Erdoğan, bizim darbede filan aklımızı yok, darbeden en büyük zararı gören CHP'dir. Biz sana başka birşey söylüyoruz, gel kardeşim, korkma, darbe ile aklını filan bozma, sandıkla gel bu milletin karşısında güven oyu al. Sandıkta hesaplaşalım' diyor.' ifadelerini kullandı.
İşte o sözler:
-
BIST 100
18213,85%0,48
-
DOLAR
45,51% 0,19
-
EURO
53,12% 0,11
-
GRAM ALTIN
6818,12% 0,37
-
Ç. ALTIN
10865,96% 0,00
İlgili Haberler
ALİ KOÇ VE RAHMİ KOÇ HEM BAHÇELİ’YLE HEM DERVİŞOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
BİNGÖL’DE “YANLIŞ EVE OPERASYON” İDDİASI:15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KOLUNUN KIRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE KAYYUM DEĞİŞTİ: İSTANBUL VALİ YARDIMCISI AYHAN TERZİ GÖREVE BAŞLADI
ÖZEL’İN “ANNENE KÜFREDENLERİN YANINA GİDİYORSUN” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
HBB MECLİSİ’NDE SERMAYE ARTIRIMI VE KADRO KARARLARI DİKKAT ÇEKTİ
BELEN GEÇİDİ’NDE HEYELAN ALARMI! ANTALYA-İSKENDERUN KARAYOLUNDA TRAFİK DURDURULDU
SAADET PARTİSİ’NDE “BUTLAN” DAVASINDA KARAR ÇIKTI
MOTORİNE YENİ ZAM YOLDA: LİTRE FİYATINA 1 LİRA 10 KURUŞ ARTIŞ BEKLENİYOR
BAKANLIKTAN TÜİK TEPKİSİ: “GÖREVDEN ALINDI” DEMEK DEZENFORMASYON!
CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SORUŞTURMA İZNİ! GÖZLER BALIKESİR’DEKİ İHALE DOSYASINA ÇEVRİLDİ
AYDIN’DA PROTOKOL KRİZİ: ÇERÇİOĞLU VE SARIBAŞ İL BAŞKANLARININ GERİSİNDE KALDI
Yükleniyor
3 BELEDİYE BAŞKANININ TUTUKLULUĞUNA DEVAM TALEBİ, CHP'Lİ İSİMLERE HAPİS İSTEMİ
ALİ KOÇ VE RAHMİ KOÇ HEM BAHÇELİ’YLE HEM DERVİŞOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
BİNGÖL’DE “YANLIŞ EVE OPERASYON” İDDİASI:15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KOLUNUN KIRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
CHP'Lİ TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NE YOLSUZLUK OPERASYONU
RASİM OZAN KÜTAHYALI GÖZALTINDA! 21 İLDE DEV OPERASYON
CHP’DEN AKP’YE GEÇEN BURCU KÖKSAL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILAMA CHP’DEN AKP’YE GEÇEN BURCU KÖKSAL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILAMA
- Cuma 22.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 23.7 ° / 13.9 ° Güneşli




