İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 06.05.2022 Cuma günü Saat 15.00'da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.
GÜNDEM:
1) İskenderun İlçesinde bulunan yaklaşık 7450 Hektar Alanda 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı teklifi hakkında Meclis tarafından gerekli görüşün alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
2) Belediyemizin 2021 Yılı Kesin Hesabının Meclisce görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
3) Belediyemizin 2022 yılı ücretler tarifesinde yer almayan işyerleri ile ilgili olarak günün değişen şartlarına uygun olarak belirtilen tarifelerin eklenmesi için meclis kararı alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
4) 05.10.2021 Tarih ve 79 sayılı Meclis kararı ile belirlenen spor kompleksi fiyat tarifelerinde güncelleme yapılması gerektiğinden söz konusu tarifelerde güncelleme yapılması ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
5) Yarı Olimpik Yüzme Havuzu (Sakarya Mahallesi) İskenderun’da hizmet vermeye başlayacak olup, bu nedenle ücret tarifesine ek olarak yarı olimpik yüzme havuzunun ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
6) Sahil kısmında bulunan 1 Nolu (Doğan Gazinosu) olarak bilinen yerde cafe hizmetinin yanı sıra restaurant hizmeti de verilmesi düşünülmekte olup, fiyat tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
7) Belediyemiz bünyesinde 2022 Mali yılında sözleşmeli statüde çalıştırılması düşünülen THS 2 Mühendis ve 1 Mimar için ödenecek net ücret tutarının belirlenmesi ve tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılmaları ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.
8) İskenderun Belediye Meclisinin 05.12.2018 tarih ve 65 sayılı kararıyla kabul edilen “İskenderun Belediyesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte” değişiklik yapılmasına dair yönetmelik hususunda Meclisce gerekli kararın alınması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifi.
9) 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre HAZİRAN/2022 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,82% 0,05
-
GRAM ALTIN
6911,22% 0,92
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
Yükleniyor
ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ BİTMEDİ DEMEDEN BİTMEZ DEDİK, BİR YIL SONRA YİNE AYNI MEYDANDAYIZ”
AKARYAKITTA DEPREM: MOTORİNE DEV ZAM YOLDA
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 16.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu


