AKŞENER'DEN 'BAŞBAKAN MERAL' SLOGANLARINA ESPRİLİ YANIT: BİRİLERİNİ KALPTEN GÖTÜRECEKSİNİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği Anneler Günü etkinliğinde konuştu. 'Başbakan Meral' sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Akşener,

GÜNDEM 9.05.2022 09:08:48 0
AKŞENER

Meral Akşener, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katıldı. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Bugün, geleceğimizi inşa edecek annelerimiz, kadınlarımız için buradayız. Tüm annelerin ellerinden öpüyor ve günü kutluyorum. Sayın Genel Başkan’ımızla, liderimizle ülke çiçek açacak. Liderimizi başbakan yapmaya söz veriyor muyuz” diye konuştu.
'ANNE EMEKTİR, VAZİFEDİR, FEDAKARLIKTIR'
Öztürk’ün konuşmasından sonra ‘Başbakan Akşener’ sloganları ile kürsüye çıkan Meral Akşener ise şunları söyledi: 
Ben, sizinle daha fazla gurur duyuyorum, çünkü bu salonda Ankara’mızın ilçelerinin kadınları var. Ankara teşkilatımıza, Kadın Politikaları Başkanlığı’mıza ve bütün kadın arkadaşlarıma, genç kızlarımıza, evlatlarıma teşekkür ediyorum. Bugün Anneler Günü, anaların günü. Evlatlarını şehit vermiş annelerin, her birimizin ebediyete intikal etmiş annelerinin ve Türkiye’de yaşayan her bir annenin, bu salonu şereflendiren sizlerin şahsında Analar Günü’nü kutluyorum. Anne emektir, vazifedir, fedakarlıktır. Ben anayım, babaanneyim. Bütün gençlere Allah anne olmayı nasip etsin. Bütün annelere Cenabıhak evlat acısı göstermesin. Allah, evlatlarıyla terbiye etmesin, imtihan etmesin. Çocuklar doğar ve doğduğu andan itibaren içimizden bir şey kopar. Kız veya erkek, çocuğumuza aşık oluruz. Onun için yaşar, yer, içer, onu beslemek için bir hayat kurarız. Bütün sevgimizi veririz. Anne yemez yedirir, giymez giydirir. Anne fedakarlıktır, emektir.
'KİM NE YAPARSA YAPSIN, KİM NE EDERSE ETSİN BU ANNELER VAR OLDUKÇA BU ÜLKE, BU VATAN İLELEBET PAYİDAR KALACAK'
Yetiştirdiğimiz evlatlarla gurur duymayı isteriz. Uzun yıllardır şehit analarıyla hemhal olan bir insanım. Bilir misiniz, oğlunun tabutu başında içi yanar o ananın. Başsağlığı dilersiniz; gözleri kurudur, kalbi yanar ama der ki size ‘Vatan sağ olsun kardeşim’. İşte bu da annenin evladının üzerinde gördüğü vatan sevgisidir. Türkiye, bu anaların yüzü suyu hürmetine devam ediyor; bu anaların kalbi, emeği, iradesi hürmetine ilelebet payidar kalacaktır. Kim ne yaparsa yapsın, kim ne ederse etsin bu anneler var oldukça bu ülke, bu vatan ilelebet payidar kalacak.
'EĞER BUGÜN TÜRKİYE 13. CUMHURBAŞKANI’NIN MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYI OLACAĞINA İNANIYORSA İYİ PARTİ’NİN KURULUŞUNA, KADINLARINA, GENÇLERİNE, YAŞ ALMIŞLARINA BORÇLUDUR'
Bugün Meclis’te grubu olan, kurulur kurulmaz seçime sokmak istenilmeyen, buna rağmen büyük bir iradeyle seçime giren ve grup kuran bir siyasi partinin mensupları olarak burada olmazdık. Sizler olmasaydınız; sizler eşlerinize, evlatlarınıza ‘Yürü, arkandayım’ demeseydiniz, sizler bizzat bu hareketin içinde olmasaydınız Türkiye bugün nasıl bir yerde olurdu düşünün. Bu partinin kuruluşunun sağlamamış olsaydınız; eşinizi, evladınızı, çocuklarınızı yüreklendirmemiş olsaydınız, her türlü hakarete, iftiraya, tehdide rağmen dimdik elif gibi durmasaydınız ve ‘Biz elifiz, sadece Allah’ın önünde ve bu aziz milletin önünde eğiliriz’ demeseydiniz ve sizi korkutmak isteyenlere ‘Hadi oradan’ demeseydiniz bugün Türkiye neleri konuşuyor olacaktı? Eğer bugün Türkiye 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına inanıyorsa; her türlü zorluğa, yanlışlığa, iftiraya, hakarete rağmen dimdik yürüyorsa ve geleceğe dair kayırmacılıklara, liyakatsizliklere rağmen umutla geleceğe yürüyorsa İYİ Parti’nin kuruluşuna, kadınlarına, gençlerine, yaş almışlarına borçludur. Dolayısıyla bir şey değişti, Türkiye’de her şey değişti. Siz, bir şeyi değiştirdiniz, yani İYİ Parti’yi kurdunuz ve Türkiye’de her şeyi değiştirdiniz.

Biraz evvel ‘Başbakan Meral’ diye bağırdılar. Yahu birlerini kalpten götüreceksiniz arkadaşlar. Sinirlerini bozmayın insanların. Şimdi bu salonu şereflendiren her bir hanımefendi, her bir kardeşim ‘Başbakan Meral’ diyorsa elhak Başbakan Meral olacaktır. Şimdi Atatürk’ümüzün güzel bir sözü var; ‘Hiçbir milletin kadını, Anadolu kadını kadar vatanı, milleti için eziyet çekip irade ortaya koymamıştır’. Bugün burada, sizler adına bir kadın olarak sizin huzurunuza geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimizin iradesini ortaya koyan tüm kadınlarımızı en kalpten dileklerimle selamlıyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

POLİSLER EYLEM KARARI ALDI! TELEFONLARIMIZA BU UYGULAMAYI YÜKLEMEYECEĞİZ!

İMAMOĞLU’NDAN SAVUNMADA SERT ÇIKIŞ:CASUSLUK HAYATIMA HAKARETTİR!

CHP MİTİNGİNDE ‘NADİR ELEMENT’ MESAJI: “ESKİŞEHİR’İN REZERVLERİ TÜRKİYE’NİN UMUDU!

İSTANBUL'DA HİSSEDİLEN DEPREM MEYDANA GELDİ

İMAMOĞLU VE YANARDAĞ ADLİYEDE! “ÇAĞLAYAN’DA HALKIN DESTEĞİ VAR”

PKK’NIN ÇEKİLME KARARINA AKP’DEN İLK AÇIKLAMA:SOMUT SONUÇLAR ALIYORUZ

AKP’DE “EL KOYMA” DEPREMİ: YENİ ŞAFAK VE TAYYAR, BAKANLIĞI HEDEF ALDI!

BABACAN: AKP’NİN KURULUŞ DEĞERLERİNİN ALTINA HÂLÂ İMZAMI ATARIM

HATAY’DA 23 CANIN GİTTİĞİ DAVADA 3 YILDIR TUTUKLU SANIK BULUNMUYOR

PKK: TÜRKİYE’DEKİ GÜÇLERİN TAMAMINI ÇEKİYORUZ

İMAMOĞLU CASUSLUK SORUŞTURMASINDA İFADE VERİYOR: CHP ÇAĞLAYAN’DA TOPLANDI

YENİ ŞAFAK YAZARI TELE1’İN BAŞINA KAYYUM OLARAK OTURDU!

MOTORİN 55 TL’Yİ GEÇTİ: AKARYAKITTA YENİ ZAM DALGASI

GÖZALTINDAKİ MERDAN YANARDAĞ'DAN MESAJ! "HİÇBİR YALAN GERÇEKTEN GÜÇLÜ OLAMAZ"

GELECEK PARTİSİ’NDEN İSTİFA EDEN İSİMLERDEN BİRİ ROZET TAKMAYA HAZIRLANIYOR...

MEDYA’DAN İLETİŞİME: ŞAHİN TÜRK TELEKOM’UN CEO’SU

ESKİ CUMHURBAŞKANI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILDI

İSKENDERUN SAHİL PROJESİ TAMAMLANDI: 29 EKİM’DE MURAT KURUM AÇACAK!

YARGIYA İMAMLI ADAY! CHP’DEN SERT ÇIKIŞ: “BU LİSTE TARAFSIZ OLAMAZ!

KAYYUM TEKİN:ANKARA KARARIYLA İLGİLENMİYORUM

CHP’DEN İSTİFA EDEN BELEDİYE BAŞKANI AKP’YE GEÇİYOR

EKREM İMAMOĞLU: UTANÇ VERİCİ BİR AHLAKSIZLIKLA KARŞI KARŞIYAYIZ

İMAMOĞLU'NA BİR DAVADAN BERAAT

ÖZGÜR ÖZEL: “CASUSLUK İDDİASIYLA TELEVİZYONA KAYYUM, MEDYAYA BASKIDIR

MYK KARARI KESİNLEŞTİ: BERHAN ŞİMŞEK CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ!

TELE1’E KAYYUM DARBESİ! TMSF EKRANA EL KOYDU!

HAK-İŞ’TE DERİN SESSİZLİK: “EMEK”İN ADIYLA BAŞLAYAN YOL, İMTİYAZLA BİTTİ

CHP KURULTAYI İPTAL EDİLMEDİ! ‘BUTLAN’ DAVASI ÇÖKTÜ, KILIÇDAROĞLU DOSYASI KAPANDI

GÖZLER ANKARA’DA: CHP KURULTAY DAVASINDA KARAR GÜNÜ!

İMAMOĞLU SORUŞTURMASI BÜYÜYOR: 15 GÖZALTI, YENİ İDDİALAR!

Yükleniyor


İMAMOĞLU’NDAN SAVUNMADA SERT ÇIKIŞ:CASUSLUK HAYATIMA HAKARETTİR!

CHP MİTİNGİNDE ‘NADİR ELEMENT’ MESAJI: “ESKİŞEHİR’İN REZERVLERİ TÜRKİYE’NİN UMUDU!

İSTANBUL'DA HİSSEDİLEN DEPREM MEYDANA GELDİ

İMAMOĞLU VE YANARDAĞ ADLİYEDE! “ÇAĞLAYAN’DA HALKIN DESTEĞİ VAR”

PKK’NIN ÇEKİLME KARARINA AKP’DEN İLK AÇIKLAMA:SOMUT SONUÇLAR ALIYORUZ

AKP’DE “EL KOYMA” DEPREMİ: YENİ ŞAFAK VE TAYYAR, BAKANLIĞI HEDEF ALDI!

  • Pazartesi 25.7 ° / 14.7 ° false
  • Salı 26 ° / 15.1 ° false
  • Çarşamba 26.3 ° / 15.8 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
6.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
14.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4