İNCE FİNALİ MALTEPE'DE YAPTI

CHP’nin Cumhurbaşkanı  adayı Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi.

TÜRKİYE 23.06.2018 16:31:33 0
İNCE FİNALİ MALTEPE

CHP’nin Cumhurbaşkanı  adayı Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi.Milyonların katıldığı  mitingde İnce dikkat çeken önemli açıklamalar yaptı.
İşte Muharrem İnce’nin konuşmasından satırbaşları:

Yarın ayrımcılığa son vereceğiz, yarın devletin parasını savurmaya son vereceğiz. 50 günde 107'nci miting. Şafak 1. Herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı. Sağcı solcu, AK Partili CHP'li yok. Hepinizin Cumhurbaşkanı. Aziz İstanbul sana Maltepe'den bir sahneden baktım, öyle güzel gözüküyorsun ki. Gelincik tarlası gibisin İstanbul. İzmir'de, Ankara'da muhteşemdin, ama İstanbul'da 5 milyonsun. Yahya Kemal bizim, Necip Fazıl bizim, Nazım Hikmet bizim.

AVM ekonomisi değil, topraklarından bereket fışkıran, huzurlu bir Türkiye, mutlu bir Türkiye, barışmış bir Türkiye.

107 miting yaparken meydanlardaki kardeşlerim, polislerimiz, jandarmalarımız... Ramazan ayında 40 derece sıcakta meydanları dolduran sizler, gürültü kirliliği verdiğimiz, bebeklerini uyandırdığımız anneler... 50 günlük sürede meydanları temizleyen siz değerli milletimiz... Bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin diyorum. Yarın bütün valileri, bütün kaymakamları uyarıyorum, Türkiye'yi daha fazla rezil etmeyin. Sizler Türkiye'nin valisisiniz, Erdoğan'ın değil. TRT sen benim mitingimi versen ne olur, vermesen ne olur?

Cumhurbaşkanı olduğumda OHAL'i kaldıracağım...

Bu iş oldu. Emin olun. Meydanlarda eyy diye bağıran bir cumhurbaşkanı değil, gelecekten söz eden bir cumhurbaşkanı. Uzay madenciliği diyen bir cumhurbaşkanı, sürücüsüz arabaları anlatan bir cumhurbaşkanı, kıraathane değil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. Kek diyen değil, iş, aş diyen bir cumhurbaşkanı.

İlk 7 gün içerisinde 100 gün içerisinde bitireceklerim, 500 günde 5 yılda yapacaklarım; tek tek anlatıyorum.

Merkez Bankası Başkanı ve yönetimi özerk olacak. Terörle mücadele, PKK gibi, IŞİD gibi, FETÖ gibi... Amansız mücadele edeceğiz.

Hemen 100 gün içerisinde Suriye'ye büyükelçi atayacağım. Türkiye'de, bölgede, dünyada barış. Sorunların çözümü için ilk adımı atacağım. 4 milyon Suriyeli davulla zurnayla evine gidecek.

Spordan siyaseti arındıracağız. Takımların seçimlerine karışmayacağız. Futbol federasyonunu yönetmeyeceğiz. Pasoligi kaldıracağız.

Tarafsız yargı için ne gerekiyorsa yapacağım. Ekonominin düzelmesi için bağımsız bir yargı şarttır. Önce oradan başlayacağız. 

100 gün içerisinde özel hayatın gizliliğine kimse dokunamayacak. Hiçbirinizin telefonu dinlenmeyecek. Başkanlarının telefonlarını dinleyip ortalıkta gezdirenler ancak sapık olabilir.

Askeri okullarda FETÖ'cü var diye, okulları kapattılar. Hakimlerin 3'te 1'i FETÖ'cü niye hukuk fakültelerini kapatmadınız. Askeri okullarını hemen açacağız.

Yalaka, yandaş medya. Hemen medyayla ilgili yasal düzenlemeler yapacağız.

Kaymakam, genel müdür olma, müsteşar olma. Objektif ölçüleri olacak. Kimsenin etnisitesine bakılmayacak. Kimsenin cinsiyetine bakılmayacak. Kadın-erkek bakılmayacak. Başörtülü kardeşim, sen bu yalancılara bakma. Kendileri afiş yaptırıyor, altına CHP yazıyor. Bunlar ahlaksız, namussuz, şerefsiz. Sana söz, başörtüsünü istediğin yerde yok. Benim böyle bir sorunum yok.

Polislere, hemşirelere, din görevlilerine 3600 göstergeyi vereceğim. Devlet banklarını sektörel bazda yeniden yapılandıracağız. Avrupa'daki başkentleri gezeceğim. AB ile ilgili müzakereleri hızlandıracağız. Üniversiteleri böldü. Milleti böldü, şehitleri böldü, gönülleri böldü, üniversiteleri de böldü. Bölünen üniversiteleri hemen birleştireceğim. Çiftçiye mazot 3 TL olacak, asgari ücret 2 bin 200 TL olacak. En düşük emekli maaşı bin 500 TL olacak, fındık 15 TL olacak. Bugün Maltepe'de Süleymaniye'nin ruhunu hissediyorum.

100 gün içerisinde cemevlerinin hukuki statüsünü tamamlayacağız. 100 gün içerisinde yerel yönetimleri güçlendireceğiz. Denizli'de, Bursa'da ve İstanbul'da moda-tekstil-tasarım akademisi kuracağız. Aile sigoratasını 100 güç içerisinde devreye alacağız. Engelliler için yaşam merkezi kuracağız.

Türksat'a sabotaj bilgisi geldi. Erdoğan yapma böyle. 2 dakika delikanlı ol öyle git. Gitmenin de bir şerefi var. Giderken doğru düzgün git.

Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan seçilirse, piyasalarda panik artacak, faiz yükselecek, dolar yükselecek, euro yükselecek. Beton ekonomisi devam edecek. Suriyeliler gelmeye devam edecek. Devlette şatafat devam edecek. Telefonlarınız dinlenmeye devam edecek. Korku düzeni devam edecek. Kindar nesiller yetişecek. 

 İnce kazanırsa üretim artacak, dolar düşecek, faizler inecek, euro inecek. Beyin göçü duracak, bağımsız mahkemeler gelecek, tencerelere et girecek. 100 gün içerisinde uyuşturucunun kökünü kazıyacağım. İnce kazanırsa, AK Partili kardeşim, CHP'li kardeşim, MHP'li kardeşim, HDP'li kardeşim, İYİ Partili kardeşim, 81 milyon, Saadet Partili, Demokrat Partili kardeşim kazanacak. Türkiye kazanacak.

Şu anda 5 milyon insan Maltepe'de ama hiçbir televizyon kanalı canlı yayın veremiyor. Ahlaksızlığın böylesi, dünyaya örnek olsun. Bunları bugün bu canlı yayını engelleyenleri canlı yayında yargılayacağız. Bağımsız yargıya göndereceğiz. Bu ahlaksızlık. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek. Yarın oy pusulası bedava, mühür bedava, mürekkep bedava. Alacaksın mührü, basacaksın kurtulacaksın.

24 senedir İstanbul'u yönetiyor. 16 senedir Türkiye'yi yönetiyor. Erdoğan kendisinden önceki projeleri devam ettirmiştir. Ben de yarım kalan işleri devam ettiririm. Marmaray'ın ilk imzasını atan MHP'li bakandır. 

136 yıllık bir kurum var. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı. 5 gün süren var, seni sokağa atıyorum diyor. Ankara'da 1100 odalı sarayı var. Huber, Beylerbeyi, Yıldız Sarayı onun. Sarayperest doymuyor. Ne istiyorsun o öğrencilerden? Allah'ın izni milletin isteğiyle Cumhurbaşkanı olunca Ankara'daki sarayı bilim merkezi yapıp öğrencilere vereceğim. Sarayları kültür sanat faaliyetleri için öğrencilere vereceğim. Yazlık sarayı engelli kardeşlerime vereceğim.

Millet Bahçesi kuracakmış. Ali Sami Yen'in yerine ne kurdun? Millet Bahçesi yapacakmış, sen en büyük Millet Bahçesi Atatürk Orman Çiftliği'ne saray yaptın, kim inanır sana? Erdoğan ile aramızdaki fark ne biliyor musunuz? Erdoğan, kupon arazi ve rezindans müdür, ben imar sorunu olanların abisi olacağım.

İstanbul'u 5 yıl içerisinde 20 milyon turist 25 milyar dolar getiren turizm merkezi yapacağız. Gastronomi, kültür sanat turizmini canlandıracağız. İstanbul'un kimliğini, estetiğini bozdular, katlettiler. İstanbul'u ucuz turizm şehri yaptılar.

Devlet yönetimini değiştirecekmiş. Yönetim şemasına bir bakın. Ortada güneş var, yanında yalakaları. Böyle bir devlet yönetimi yok. Burada ortak akıl yok. Arkadaş kampus dedirtmiyordu, külliyeci burada ofisçi olmuş. Paralel bir devlet kuruyor. Bu yapı hastalıklı bir yapıdır. Bu yapı tek adam yapısıdır. AB Bakanlığını kapatmış. Sen AB defterini kapattın mı? Hayvancılık yok, yani ne geleneksel üretim var ne gelecek ile planı var. 

Demirel köprü yaptı, köprüden Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan bedava, Erdoğan'ınkinden parayla geçiyoruz. Erdoğan'ın yaptığı köprüde hırsızlık var. Esenler'den kalkan otobüse zorunlu tutuyorsun, kamyona zorunlu tutuyorsun. Ben geçerim, benim derdim otobüsçü, kamyoncu. Onlar nasıl geçsin.

Şehir hastaneleri diyor ya; hasta olmaya mecbursun. Parası olan hastaneye gitsin diyecek. Parası olan yaşasın diyebilirdi. Erdoğan'dan farkım ne olacak? Bir, kalite getireceğim.

Türkiye'de hergün fakirleşiyorsun. Faiz artıyorsa memleket kötü yönetiliyor demektir. Her gün cebinden para alınıyor demektir. Faizleri indireceğiz. Emekli cumhurbaşkanı maaşlarına da zam yapacağız.

50 gün boyunca, her gittiğim yerde Erdoğan'a seslendim. Erdoğan gel bir televizyon kanalına ekonomi tartışalım dedim, gelemedi. Lidermiş, çakma lider.

İstanbul'da 5 milyon, Ankara'da 2 milyon, İzmir'de 3 milyon vatandaşıma seslendim. TRT bunlardan bir saniye bile vermedi. Şimdi bu TRT'ye ne yapmalıyım? Satalım mı bu TRT'yi? Anayasa'da TRT'nin bağımsız olacağı yazar. TRT Genel Müdürü'nü bağımsız yargıyı oluşturduktan sonra yargıya göndereceğiz.

Bu seçim eskinin son seçimi, yeninin ilk seçimi. Ustaya bakın, soğan doları geçmiş, marifetini gör.

Bu Erdoğan memlekette OHAL ilan ediyor, ben de size 36 saat sonra kaldırılmak üzere seferberlik ilan ediyorum. Islak imzalı tutanakları aldıktan sonra seçim kurullarının önüne gideceksiniz. Ben yarın Yalova'da oyumu kullanıp doğru YSK'nın önüne gideceğim. Bu memleket sahipsiz değil. Demirel 6 kere nasıl gittiyse sen de öyle gideceksin. Milletin isteğiyle bu işi başardık.

Canlı yayınları kestiriyorsan, Erdoğan, sen bitmişsin. 

Geçenlerde Yenikapı'ya bitmiş, tükenmiş bir siyasetçi desteğe gelmiş. Devletin bekaası için gelmiş. Acaba oğlanın kredisi için gelmiş olabilir misin? Kuru sabitleyip kur farkını bankaya yıkmış olabilir misin?

50 gün içinde gidemediğim vilayetler var. 68 vilayete gidebildim. Gidemediklerimden özür diliyorum ama onlara Cumhurbaşkanı olarak gideceğim. Cumhurbaşkanı olarak ilk Erzurum'a gideceğim. Sizler bu kampanya içerisinde meydanları dolduranlar, umutlarınızı yeniden tazeleyin, yarın bambaşka bir gün olacak.

Çok teşekkür ediyorum İstanbul, bu işi başardık Allah'ın izniyle.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    15772,38%-1,50
  • DOLAR

    44,07% 0,18
  • EURO

    51,01% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7209,71% 0,41
  • Ç. ALTIN

    11771,70% -0,79

“ÖZGÜRLÜK HAKKI İHLALİ” İDDİASI: İBB DAVASINDA ERDOĞDU’NUN TUTUKLULUĞU GÜNDEMDE

İRAN’DAN DÜNYAYA MESAJ: “BARIŞ İSTİYORUZ AMA EGEMENLİĞİMİZİ SAVUNURUZ”

KERPE ADASI’NDA PATRİOT GERİLİMİ: TÜRKİYE “YOK HÜKMÜNDEDİR” DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Üretimin Kalbinde Kadın İmzası: OYAK Çimento’da geleceği CEMENTA’lar inşa edecek

TÜSİAD DAVASINDA KARAR ÇIKTI: ORHAN TURAN VE ÖMER ARAS’A HAPİS CEZASI

HER EVDE VAR: UZMANLARA GÖRE BU 5 REÇETESİZ İLAÇ CİDDİ RİSK TAŞIYABİLİYOR

İMAMOĞLU’NDAN 9 MART MESAJI: “BU DAVA TÜRKİYE DEMOKRASİSİNİN EN ÇETİN SINAVI”

İMAMOĞLU DAVASI HAKKINDA KONUŞTU: GÜRLEK’TEN DİKKAT ÇEKEN ‘SAVCI’ VURGUSU

FBI Belgeleri Açıldı: Reşit Olmayan Bir Kadının Trump İddiası Gündemde

HAMBURG TÜRK BASINI YOLUNA DEVAM EDİYOR: YENİ DÖNEMİN YÖNETİMİ BELLİ OLDU

İSPANYA BAŞBAKANI PEDRO SANCHEZ NASIL SAVAŞ KARŞITLIĞININ SESİ OLDU?

“SORUŞTURMALARLA BİTMEYİZ!” HACETTEPE’DE DEV PANKARTLI PROTESTO

KARA KUVVETLERİ’NDE İHALE SORUŞTURMASI: BAKAN GÜLER’DEN İLK AÇIKLAMA

NAHÇIVAN ULUSLARARASI HAVALİMANI'NA İHA SALDIRISI: AZERBAYCAN VE İRAN’DAN KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR

HATAY’A DÜŞEN MÜHİMMAT SONRASI NATO TETİKTE: 5. MADDE TARTIŞMASI AÇILDI

KONUT BEKLEYEN BİNLERCE VATANDAŞ TEPKİLİ: TOKİ KURASINDA ‘KAYIP 497’ TARTIŞMASI

ANTRİKOTLU İFTAR MENÜSÜ TARTIŞMA YARATTI: AKP’Lİ ZENGİN’DEN “VEKİLLERİ AŞAĞI ÇEKMEYELİM” ÇIKIŞI

İRAN SAVAŞ TAKTİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ: GİZLİ SİLAHI İLK KEZ KULLANILDI

İMAMOĞLU’NDAN ADAYLIK TARTIŞMASINA NET MESAJ: “BUGÜN BANA YAPILAN YARIN BAŞKASINA DA YAPILIR”

WASHİNGTON’DA GERGİN GÜN: TRUMP’A SAVAŞ YETKİSİ VERİLDİ, KONGRE’DE İSRAİL PROTESTOSU

PETROL KRİZİ BÜYÜYOR! BAKAN ŞİMŞEK’TEN AKARYAKIT İÇİN YENİ FORMÜL

EŞEL MOBİL DEVREYE GİRDİ AMA ZAM YİNE GELDİ! AKARYAKITTA YENİ FİYAT ŞOKU

Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ

“TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞAN OLAY: FATMA ÖĞRETMEN VE KAN DONDURAN İTİRAF”

İRAN’DA GİZLİ SEÇİM İDDİASI: YENİ DİNİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY Mİ?

MECLİS’TE MAKAM ARACI İFŞASI: BİR ŞOFÖRÜN GÜNLÜK PROGRAMI TARTIŞMA YARATTI

HÜRMÜZ BOĞAZI’NDA GERİLİM TIRMANIYOR: İRAN 10’DAN FAZLA TANKERİN VURULDUĞUNU DUYURDU

LAVROV’DAN NÜKLEER UYARI: “NÜKLEER SİLAHI OLMAYANI HARİTADAN SİLİYORLAR”

İRAN’DAN FIRLATILAN FÜZELER KATAR’I VURDU: ABD ÜSSÜ ALARMDA

“TÜRKİYE’YE SALDIRI OLUR MU?” SORULDU, HAKAN FİDAN NET YANIT VERDİ

Yükleniyor


TÜRKİYE - GÜRCİSTAN MAÇ SONUCU: 3-1

MUTLU YILLAR TÜRKİYE….

 99 YIL ÖNCE BUGÜN TÜRK TARİHİNİN SEYRİ DEĞİŞTİ

HAKAN FİDAN, SURİYE İLE GÖRÜŞTÜ

LİMAK, ULUDAĞ ELEKTRİK'TEKİ HİSSELERİNİ İNGİLİZ ŞİRKETE SATTI

MSB ACI HABERİ DUYURDU: 1 ASKER ŞEHİT OLDU

  • Cumartesi 16.1 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.8 ° / 0.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.4 ° / 1.8 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13