SOYLU VE ERDOĞAN'A KARAMOLLAOĞLU'NDAN TEPKİ
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu CHP'li belediyelerin yardım kampanyalarını engelleyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, “Belediyelerin yardım kampanyalarını, &
CHP’li büyükşehir belediyelerinin korona virüsü salgınıyla mücadele için başlattığı yardım kampanyalarının izinsiz olduğu gerekçesiyle engellenmesi tartışma yarattı. Bu konunun mevzuat ve siyaset üstü bir konu olduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Herkes taşın altına elini koymalı, her türlü fedakârlığı yapmalıdır. Derhal bu yanlış adımdan vazgeçilmeli ve bütün enerji bu süreci beraber atlatmak için harcanmalıdır” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, belediyelerin yardımlarının engellenmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Karamollaoğlu, insanlığın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Şimdi daha fazla birlik ve beraberliğe, istişare ve diyaloğa ihtiyacımız var. Herkes elini taşın altına koymalı kendi çapı ve sorumluluğu kapsamında milletimize yardımcı olmalıdır” dedi. Karamollaoğlu, “Belediyelerin yardım kampanyalarını, “devlet içinde devlet oluşturuluyor” mantığı ile engellemek, böylesine önemli bir mücadeleyi siyasi hesaplaşmaya çevirme olarak gözükür.
Yardımı sadece ben yaparım, başka kimse yapamaz anlayışı hizmeti değil partizanlığı gösterir. Geldiğimiz noktada zor durumda olan milletimize uzanacak her eli, her iyilik çalışmasını kıymetli buluyoruz, ancak vatandaşımızın istediği yere yardım yapmasının engellenmesini ise asla doğru bulmuyoruz. Hayırda yarışmak lazım, yapılanları engellemek değil!” dedi.
‘YANLIŞ ADIMDAN VAZ GEÇİLMELİ’
Bu konunun mevzuat ve siyaset üstü bir konu olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Herkes taşın altına elini koymalı, her türlü fedakârlığı yapmalıdır. Derhal bu yanlış adımdan vazgeçilmeli ve bütün enerji bu süreci beraber atlatmak için harcanmalıdır” dedi.
Karamollaoğlu, “İçinde bulunduğumuz bu ciddi krizde dahi ayrışmayı, kutuplaşmayı körükleyen siyasi hesap sahipleri bilmeli ki bu tavır hem tarih önünde hem de millet vicdanında mahkûm olacaktır. Gün siyasi hesap yapılacak gün değildir!” dedi.
-
BIST 100
17860,63%-0,36
-
DOLAR
47,93% 0,06
-
EURO
55,62% 0,24
-
GRAM ALTIN
6691,63% 0,23
-
Ç. ALTIN
10776,13% 0,00
İlgili Haberler
SÜLEYMANCLARIN ESKİ LİDERİNİN MEZARI AÇILACAK
RASİM OZAN KÜTAHYALI TAHLİYE EDİLDİ
YENİ PARTİ BURDUR İL BAŞKANI BARIŞ AYTEN TUTUKLANDI
2026-YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI
SERKAN TOPAL GÖZALTINA ALINDI
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
Yükleniyor
SİLİVRİ GÖLGESİNDE SAKLANAN ADAY ORTAYA ÇIKTI: BABACAN İDDİASI
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
BURCU KÖKSAL, AKP İDDİALARINA SERT YANIT VERDİ
ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜVENSİZLİK RESTİ: CHP’DE YÖNETİM DÜŞTÜ, SEÇİM BAŞLADI
AKP SÖZCÜSÜ ÇELİK’TEN CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI KARARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
- Çarşamba 34.6 ° / 20.1 ° Güneşli
- Perşembe 39.6 ° / 23.2 ° Güneşli
- Cuma 37.8 ° / 24.6 ° Güneşli




