HBB KEYFİ UYGULAMALARLA MAĞDURİYET YARATIYOR
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, 31 Mart öncesi belediye olarak hangi sözler verilmişse bunların hayata geçirmesi ile ilgili bundan sora ne yapılabileceğini istişare ettiklerini söyledi.
Kaçar, Kırıkhan AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Genel başkanlarının talimatları ile kendi sorumluluk alanı olan bütün belediyeleri ziyaret ettiklerini belirten Kaçar, “Belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek mevcut yerel yönetimlerle ilgili durumların tespiti ve önümüzde süreçle ilgili neler yapılacağı ile projeleri hem yerinde görmek hem de bu konuda genel merkez olarak bir o şehrimize, ilçemize nasıl katkı verebiliriz konusunda yol haritası ortaya koymak adına bütün belediyelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden itibaren genel başkanımızın şahsında vatandaşımızın güveni ile yola çıkan ve netice alan bir harekettir. Biz 31 Mart öncesi belediye olarak hangi sözleri vermişsek bunlar da ne durumdayız? Bunların hayata geçirmesi ile ilgili bundan sonra ne yapılabileceğini de hep birlikte istişare ediyoruz. Biz Kırıkhan’da yerel yönetimlere ne söz verdiysek bu süreç zarfı içerisinde en asgari söz verdiklerimizdir.

Allah’ın izni ile burada belediye başkanımızın sözü teşkilatlarımızın sözü genel merkezin sözüdür. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür. Hatay genelinde büyükşehrin bazı keyfi uygulamalarından kaynaklanan bazı ilçelerimizde mağduriyetler olduğunu duyuyoruz. Buraya gelmeden önce Reyhanlı ilçemizdeydik. Büyükşehrin yapması gereken ve vatandaşın en temel ihtiyacı olan içme suyu ile ilgili alt yapı ile ilgili daha birçok problemin çözülemediğini gördüm. Çözüm noktasındaki sorunlara da sürekli zamana yayarak farklı yöntemler uygulandığını bir kez daha gördük” diye konuştu.
Daha sonra Kırıkhan Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında nezaket ziyaretinde bulunan Kaçar, burada basına kapalı olarak belediye meclis üyeleri ile birlikte toplantı yaptı.
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
İlgili Haberler
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET
ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI
HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI
ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI
İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI
OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”
KÖRFEZ’DE GERİLİM TIRMANIYOR: 3 ÜLKE İRAN KAYNAKLI SALDIRILARA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE’NİN MALİ KARNESİ MASADA: ŞİMŞEK’TEN RİSK AÇIKLAMASI
AKBELEN’DE 5 BİN ZEYTİN AĞACI İÇİN SÖKÜM KARAR
İSTANBUL AÇIKLARINDA KRİTİK OLAY: PETROL TANKERİNE DRON VE İDA SALDIRISI
KALBİMİZ SANTRADA: TÜRKİYE-ROMANYA MAÇINDA İLK 11’LER BELLİ OLDU
CHP’DEN SAVAŞ EKONOMİSİNE KARŞI PAKET: DESTEKLER VE VERGİ DÜZENLEMELERİ
Yükleniyor
ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜVENSİZLİK RESTİ: CHP’DE YÖNETİM DÜŞTÜ, SEÇİM BAŞLADI
AKP SÖZCÜSÜ ÇELİK’TEN CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI KARARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
BAŞARIR: MEHMET YILDIRIM VAKASI SUSURLUK’U ARATACAK
AKP'YE GEÇEN ÖZBUDUN, ÖZEL'İN FEZLEKESİNİ VERMİYOR!
GELECEK PARTİSİ’NDE PEŞ PEŞE İSTİFALAR!
- Cumartesi 18 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.5 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu




