Beyanatları bile artık milleti güldürmüyor
CHP Sözcüsü Faik Öztrak,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 yıl önce söylediği sözleri hatırlatarak "18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik.
Ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta kendi AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme ve siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu.
Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 yıl önce söylediği sözleri hatırlatarak '18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik. Ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta kendi AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Ama Erdoğan bu feryatlara oralı bile değil. Buna şimdi bu ülke iyi yönetildi diye bilir miyiz? Hayır bu ülke çok kötü yönetildi. Bu ülke savruldu. “Evvel zaman içindeki” Erdoğan’ın sözlerine devam edelim. vatandaş evinin kirasını, faturasını ödeyemiyor. Halk “yandım Allah” diye bağırıyor diyor. 18 yıllık yönetimlerinin sonunda millet artık yandım Allah demiyor, millet artık kendini doğrudan yakıyor. Ama bunları görmek için göz,duymak için kulak, ikrar edebilmek için dil, ve hakkı teslim etmek için temiz bir kalp gerekiyor. Bunlar çıktıkları kibir kulelerinden milletin halini ne görüyor ne de duyuyorlar. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' yorumunda bulundu.
Öztrak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken şunları söyledi: Öztrak, ' Erdoğan’ın 18 yıl önce söylediği sözler. Ne demiş Erdoğan? “Vatandaşlarımız çöplerden rızıklarını topluyorsa… pazar artıklarını evine götürüyorsa…” 18 yıl sonra bugün o günden farklı bir manzara mı var? Saraylarından bir sokağa çıksınlar, çöpten geçinen vatandaşlarımızın halini görsünler.
Bir pazar yerine gitsinler vatandaşın pazar yerindeki fiyatlara neler dediklerini bir duysunlar. Dolmayan filelere, akşam pazarında bile etiketlerdeki yangına bir baksınlar. Nerden nereye? 18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik. Başka ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Ama Erdoğan bu feryatlara oralı bile değil.
18 yıl önce içlendikleri sesleri, şimdi duymaz oldular. Milleti unuttular. Nereden nereye? Son 18 yılda ülke olarak milyarlarca dolar borç aldık. Ama 18 yılın sonunda döndük dolaştık başlangıçtan çok daha kötü durumlara düştük. Buna şimdi bu ülke iyi yönetildi diye bilirmiyiz?
Hayır bu ülke çok kötü yönetildi. Bu ülke savruldu. “Evvel zaman içindeki” Erdoğan’ın sözlerine devam edelim. vatandaş evinin kirasını, faturasını ödeyemiyor. Halk “yandım Allah” diye bağırıyor diyor. 18 yıllık yönetimlerinin sonunda millet artık yandım Allah demiyor, millet artık kendini doğrudan yakıyor.
Ama bunları görmek için göz,duymak için kulak, ikrar edebilmek için dil, ve hakkı teslim etmek için temiz bir kalp gerekiyor. Bunlar çıktıkları kibir kulelerinden milletin halini ne görüyor ne de duyuyorlar. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' diye konuştu.
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,57% 0,17
-
GRAM ALTIN
7134,84% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
Yükleniyor
ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜVENSİZLİK RESTİ: CHP’DE YÖNETİM DÜŞTÜ, SEÇİM BAŞLADI
AKP SÖZCÜSÜ ÇELİK’TEN CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI KARARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ
BAŞARIR: MEHMET YILDIRIM VAKASI SUSURLUK’U ARATACAK
AKP'YE GEÇEN ÖZBUDUN, ÖZEL'İN FEZLEKESİNİ VERMİYOR!
GELECEK PARTİSİ’NDE PEŞ PEŞE İSTİFALAR!
- Pazartesi 13.5 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 17.4 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 7.5 ° Güneşli


