DEPREMDEN BU ZAMANA KADAR 76 BİN KADAR KONUTU TESLİM ETTİK”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi.

EĞİTİM SENDİKALARINDAN 'ATAMA' VE 'ŞİDDET' TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”

Milli Eğitim Bakanlığı’na 20 bin öğretmen ataması kararı ve öğretmenlere yönelik şiddete tepkiler sürüyor. Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, “Aslında öğretmenlik mesleğini ne kadar değersizleştirdiklerini, değer vermediklerini kanıtlıyorlar. 1 milyon

ŞIRNAK VALİLİĞİ: "CUDİ VE GABAR DAĞLARI BÖLGELERİNE GİRİŞLER 24 MAYIS'A KADAR YASAKLANMIŞTIR"

Şırnak Valiliği, Silopi, Cizre ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarında yer alan Cudi ve Gabar Dağı bölgelerinin 24 Mayıs'a kadar ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini, girişlerin yasaklandığını duyurdu.

BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, bu yılın ilk üç ayında toplantı ve organizasyon giderleri ile tanıtma ve ağırlama giderlerinin rekor kırdığını belirterek, Hazine’nin kasasından çıkan paranın 1 milyar 488 milyon 750 bin lira olduğunu belirt

OSMAN KAVALA YENİDEN YARGILAMA İSTEDİ..

Gezi eylemleri davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen ve halen cezaevinde bulunan Osman Kavala avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada yeniden yargılama istedi.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘TEMİZ ŞEHİR’ HEDEFİYLE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin (HBB) trafiğin yoğun olarak seyrettiği ana arterlerde yürüttüğü temizlik çalışmaları devam ediyor.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI KARAHAN YILIN İKİNCİ ENFLASYON RAPORUNU AÇIKLIYOR: YIL SONU ENFLASYON TAHMİNİ YÜZDE 38'E YÜKSELDİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 36'dan yüzde 38'e çıkardı. Karahan, "Enflasyonda belirgin ve kalıcı bir bozulma öngörülmesi durumunda ise para politikası duruşumuzu sıkılaştıracağız" dedi.

ÖZEL, ERDOĞAN’A SUNDUĞU DOSYAYI AÇIKLADI: BU ÖNEMLİ BİR ADIMDI

CHP lideri Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin detaylarını aktarırken sunduğu bir dosyanın içeriğini ilk kez paylaştı.

MANİSALI ÇİFTÇİ İSYAN ETTİ

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu’nun ziyaret ettiği çiftçi, “Atatürk ne dediyse, iktidar tersini uyguluyor.

ADALET BAKANI TUNÇ: "9'UNCU YARGI PAKETİ HENÜZ TAMAMLANMADI, HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9'uncu yargı paketi ile ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirterek, "Muhalefet milletvekillerinden bu konuda kendilerinin de öneride bulunmak istedikleri yönünde geri dönüş aldık.

DEM PARTİ’DEN SAADET PARTİSİ’NE ZİYARET

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti...

TBMM'DE CHP VE AKP ARASINDA "AKRABA ATAMALARI" TARTIŞMASI...

TBMM Genel Kurulu'nda, bugün AKP ve CHP arasında "belediyelere eş, dost, akraba atama" tartışması yaşandı.

ÖZGÜR ÖZEL: "ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ, MÜLAKAT MAĞDURLARINI, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TALEP EDENLERİ 18 MAYIS'TA SARAÇHANE MEYDANI'NA BEKLİYORUZ"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan bir gün önce tüm atanmayan öğretmenleri, tüm mülakat mağdurlarını, müfredattan endişe duyanları, laik eğitim isteyenleri, çağdaş Cumhuriyet için, çağdaş eğitim talep edenler

MADAM MARTHA KOYU İHALESİ YARGI SÜRECİNE RAĞMEN YAPILDI, ADALILAR TEPKİLİ

İstanbul’da Adalar’ın en önemli yerlerinden biri olan Madam Martha Koyu’nun 45 bin 986 metrekarelik alanını ticari faaliyete açacak ihale, yargı süreci ve itirazlara rağmen yapıldı. Martha Koyu Dayanışması ve Burgazada Mahalle Meclisi, “Marta koyu ve den

BAKAN ÖZHASEKİ, HATAY'DA İNCELEMELERDE BULUNDU...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem sonrası yeniden imar ve inşa çalışmaları süren Hatay’da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.