ESRA ALBAYRAK HAKKINDA ÇİRKİN PAYLAŞIM YAPAN ŞAHSA GÖZALTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak hakkındaki hakaret içerikli paylaşımı tepki çeken E.B. isimli kişi Mersin'de gözaltına alındı.

KADIN 30.06.2020 23:48:37 0
ESRA ALBAYRAK HAKKINDA ÇİRKİN PAYLAŞIM YAPAN ŞAHSA GÖZALTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ın dördüncü kez çocuk sahibi oldu. Bakan Albayrak mutluluğunu kişisel Twitter hesabından duyururken, bir kullanıcı, Albayrak'ın bu mesajının altına hakaret içeren bir paylaşımda bulundu.
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Albayrak ailesine yapılan çirkin saldırıyı Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile kınadı. Özkan, yaptığı açıklamada: 'Siyasi mücadele başka, aile başka. Aileye bir anneye uzatılan dili lanetliyorum. Hamza Salih'e sağlıklı bir ömür diliyorum.' dedi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan duruma sert tepki geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Esra Albayrak hakkında yapılan çirkin paylaşıma tepki gösterdi.

İşte o açıklama:

'Günün ve gündemin yoğunluğundan şuan haberdar oldum Esra Albayrak’ın kendisine ve yeni doğmuş evladına sağlık ve mutluluk dilerken kendisine yapılan aşağılık saldırı karşısında dayanışma duygularımı iletiyorum Kadına karşı yapılan saldırılarda tüm kadınları yan yana bulacaksınız!'

CHP'li Muharrem İnce'de Esra Albayrak hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

'Sosyal medyada Esra Albayrak’a yönelik yapılan paylaşım ahlaksızlıktır. Bu tür paylaşımlar ister Başak Demirtaş’a yapılsın, ister Esra Albayrak’a yapılsın, kime yapılırsa yapılsın karşı çıkmalıyız, kınamalıyız, yapanı da cezalandırmalıyız.'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Siyasete eşlerin, çocukların, torunların özne yapılması ayıptır, ahlaksızlıktır. Böyle siyaset olmaz, böyle insanlık olmaz. Esra Hanım'ı yeniden anne olmasından ötürü tebrik ediyorum. Allah kendisine, vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Esra Albayrak'a yeni doğmuş evladı üzerinden çirkin ifadelerde bulunanlar, hastalıklı bir zihniyetin ürünüdür. Daha önce de Başak Demirtaş'a benzeri yapılmıştı. Kadınlar, canınız istediği zaman hakaret edebileceğiniz, onurlarıyla oynayabileceğiniz varlıklar değildir.

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu: Sayın Esra Albayrak'a ve yeni doğan bebeğine yönelik sosyal medyada paylaşılan çirkin ifadeleri şiddetle kınıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi kadın onuru ve aile kutsalımızdır, dokunulamaz. Esra Hanım'ı tebrik eder, bebeğe hayırlı ömür dilerim.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Bugün ülke olarak yine birileri adına utandık! Esra Albayrak Hanımefendi'ye yapılan ahlaksızlık kabul edilemez; kime kimden gelirse gelsin, her türlü ahlaksızlığın karşısındayız. Esra ve Berat Albayrak çiftinin yeni doğan evlatlarına sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Esra ve Berat Albayrak çiftini yeni dünyaya gelen bebekleri için kutluyoruz. Allah evlatlarını analı, babalı büyütsün. Bu ülkenin örf ve adetlerinde yeni doğan bebekler için anne ve babalar sadece tebrik edilir. Kötü söz asla söylenmez.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Kadınlara yönelik her türlü saldırının karşısında olacağımızı daha önce de belirtmiştik. Sayın Esra Erdoğan Albayrak'a yönelik ahlak dışı söylemleri ve çirkin ithamları kınıyorum. Allah evlatlarını güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Esra ve Berat Albayrak çiftini, yeni doğan evlatları sebebiyle kutluyorum. Her doğan çocuk, daha iyi bir dünya için bir umut, yeni bir başlangıçtır. Hamza Salih'le anne babası için kullanılan ifadeler, umut duyulabilir yönü kalmamış kişilere ait olsa gerek. Allah ıslah etsin.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Yeni doğmuş masum yavruya, anne ve babasına uzanan galiz dillerin, vicdansız saldırıların bu toplumda yeri yoktur, olamaz! Bunu ancak insanlıktan nasibini alamayanlar yapar.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: İkiyüzlülüğü ve ahlaksızlığı zihniyetlerinin bir parçası haline getirenlere karşı biz hakikatin ve ahlakın tarafı olmayı sürdüreceğiz. Kimse hakarete uğramasın, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye daha çok mücadele edeceğiz.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Esra Albayrak hanımefendiye yönelik paylaşımda bulunan kişinin 'bel hum adall' olduğu aşikardır ve bu alçaklığı, kamu vicdanında ve hukuk önünde cezasız kalmayacaktır. Bu sefil ve karanlık zihniyeti lanetliyorum.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zûl geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler; konu, insanlıktan bihaber namussuzların sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torununa saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz. Yazıklar olsun!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu: Esra - Berat Albayrak çiftini yeni doğan bebekleri dolayısıyla tebrik ediyorum... Bir bebeğin dünyaya gelişi gibi duru bir olayın çirkinleştirilmeye çalışılmasını çürümüşlük olarak görüyorum...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt: Berat Albayrak ve eşinin Hamza Salih evladı oldu,Allah analı babalı büyütsün. Ağzından lağım akanlar! Kanı bozuklar! Sapık ruhlular! Kindar hainler! Sifon çekilecek pislikler! @BeratAlbayrak hedef alarak,güya düşünce(!)belirtmişler. Şerefsizce yazanların hepsi beyinsizdir. Yazık.

Tepki çeken paylaşımı yaptığı tespit edilen E.B., Siber Suçlarla Mücadele Daire Ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sorgusu süren E.B.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    15767,46%-2,18
  • DOLAR

    44,33% 0,07
  • EURO

    51,10% -0,38
  • GRAM ALTIN

    6129,90% -4,31
  • Ç. ALTIN

    10413,96% -6,71

İlgili Haberler


ÜNİVERSİTE AFFI GELİYOR: ERDOĞAN ONAYINA GİDECEK ŞARTLAR BELLİ OLDU!

İBB DAVASI'NDA SEKİZİNCİ CELSE: MURAT ÇALIK VE RESUL EMRAH ŞAHAN SAVUNMALARINI YAPACAK

ABD BASINI ACIMADI: İSRAİL'İN İRAN AYAKLANMASI PLANI ÇÖKTÜ, TRUMP DA BU YANILGIYA KATILDI

KILIÇLI YEMİN RETTİ: EBRU EROĞLU'NUN TSK'YA DÖNÜŞ UMUDU MAHKEME ENGELİNE TAKILDI!

GÜRLEK DUYURDU: BİLİRKİŞİLİKTE ŞEFFAFLIK VE HIZ DÖNEMİ

KATAR’DA ACI KAYIP: 1 ASKERİMİZ, 2 ASELSAN PERSONELİ ŞEHİT

İSTANBUL’DA BİNA FACİASI: 9 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI

ESNAF ALARM VERİYOR: SGK BORÇLARI VE E-HACİZ MECLİS GÜNDEMİNDE

YARGITAY ONADI: WHATSAPP DELİL SAYILDI, İSPATLANAMAYAN ALTIN TALEBİ REDDEDİLDİ

SÜLEYMAN SOYLU'DAN İSRAİL ÇIKIŞI: "300-400 BİN ŞEHİT VERİRİZ BELKİ AMA İSRAİL DİYE BİR MEMLEKET KALMAZ"

EŞEL MOBİL BİTTİ: MOTORİNE DEV ZAM KAPIDA, FİYATLAR UÇACAK

BODRUM’DA KORKU DOLU SABAH: MARİNADA YANGIN, 8 YAT KÜL OLDU

Acılı babadan yürek yakan sözler: “Oğlum iyilik yaparken öldürüldü”

GENÇ FUTBOLCU CİNAYETİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

EMEKLİ BEKLEDİ, İKRAMİYE ARTMADI: AKP BİNASINDAKİ GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

SAĞLIKTA ‘BAŞARI HİKAYESİ’ VURGUSU: ERDOĞAN’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

TRUMP’TAN AVRUPA’YA SERT SÖZLER: “KORKAKLAR, ABD’SİZ NATO KAĞITTAN KAPLAN”

ADANA’DA PANİK YARATAN SİRENLER: İNCİRLİK ÜSSÜ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

“KANUN DAR GELİYOR” EMNİYETTE YENİ DÖNEMİN SİNYALİ

POMPADA ŞOK! MOTORİNE 5,18 TL ZAM: FİYATLAR 70’İ AŞTI

“AYNI SAVAŞA İKİ FARKLI SÜRE!” Netanyahu’dan Çifte Mesaj Krizi

ANTALYA’DA KORKUNÇ YANGIN: ANNE VE 5 ÇOCUĞU YAŞAMINI YİTİRDİ

MİLLET İRADESİ MİTİNGİNE MÜDAHALE: GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI!

BAKAN GÜLER HATAY’DAN SESLENDİ: TÜRKİYE TEYAKKUZDA, HER TÜRLÜ TEDBİR MASADA!

İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI

YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDEN ULUSLARARASI BAŞARI: ILGIN DEVRİM BOURNEMOUTH UNİVERSİTY’DE

“DANIŞTAY DEVREYE GİRDİ! MEB’DEN ‘RAMAZAN GENELGESİ’ İÇİN SAVUNMA İSTENDİ”

“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”

“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”

“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”

Yükleniyor

loading

60 YAŞINDA GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇİLDİ

 İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NDE KARAR GÜNÜ

HAZAL KAYA, ÜMİTCAN UYGUN KONUSUNDA PATLADI

İSTANBUL'DA ARZU GÜLENDAM HAYTAOĞLU İÇİN EYLEM

İŞ VAADİYLE ÇAĞIRDIĞI KADINA TECAVÜZ ETTİ

EŞİNİN ŞİDDET UYGULADIĞI KADIN MİKROFONU ALDI HAYKIRDI

  • Pazartesi 15.7 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 16.7 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.2 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17