ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte AK Parti Hatay Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil,24 Haziran genel seçimleri sonucunda 27. Dönem Hatay Milletvekilleri seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik’i TBMM’de makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ise, Hatay için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hatay Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Hatay’ın kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar.

Milletvekilleri, “Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Hatay’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Hatay için Hatay’ın kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır” mesajı verdiler.

Hatay Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise halka hizmet noktasında hep birlikte çalışacaklarını belirterek,”Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun “diye konuştu.
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,48% 0,05
-
GRAM ALTIN
6379,61% 0,06
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
İlgili Haberler

İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI

ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
GÜRLEK’İN KAYITLARINI SORGULAYAN BİR MEMUR DAHA GÖZALTINA ALINDI
MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK! EROL KÖSE’NİN 16. KATTAN GELEN TRAJİK VEDASI
OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı
ŞARJ ÜCRETLERİNDE YENİ DÖNEM: EK ÜCRETLER KALDIRILDI, SİSTEM DEĞİŞTİ
İBB DAVASINDA GAZETECİLERDEN ANLAMLI PROTESTO! "İSMAİL ARI VE ALİCAN ULUDAĞ'A ÖZGÜRLÜK"
İBB DAVASI'NDA SEKİZİNCİ CELSE: MURAT ÇALIK VE RESUL EMRAH ŞAHAN SAVUNMALARINI YAPACAK
ABD BASINI ACIMADI: İSRAİL'İN İRAN AYAKLANMASI PLANI ÇÖKTÜ, TRUMP DA BU YANILGIYA KATILDI
İSTANBUL’DA BİNA FACİASI: 9 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI
YARGITAY ONADI: WHATSAPP DELİL SAYILDI, İSPATLANAMAYAN ALTIN TALEBİ REDDEDİLDİ
BODRUM’DA KORKU DOLU SABAH: MARİNADA YANGIN, 8 YAT KÜL OLDU
Acılı babadan yürek yakan sözler: “Oğlum iyilik yaparken öldürüldü”
GENÇ FUTBOLCU CİNAYETİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR
TRUMP’TAN AVRUPA’YA SERT SÖZLER: “KORKAKLAR, ABD’SİZ NATO KAĞITTAN KAPLAN”
Yükleniyor
İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”
- Çarşamba 15.2 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 13.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu


