ŞEFFAFLIK REHBERİMİZ OLACAK

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan adayı Ak Partili Fatih Tosyalı, merkez seçim bürosu açılışında 31 Mart yerel seçimlerine doğru, birliğin ve huzurun habercisi seçim bürolarını hep birlikte açmanın mutluluğunu yaşadıklar?

İSKENDERUN 3.02.2019 13:38:19 0
ŞEFFAFLIK REHBERİMİZ OLACAK

 Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı “Birlik ve beraberliğimizin Cumhur ittifakı, İskenderun adına hayırlı olmasını diliyorum. Bugün burada sadece bir seçim bürosu açmıyoruz, burada olan gönül dostlarımızla birlikte çok daha aydınlık yarınlarımıza yaklaştıracak siyasi başarı kapılarını da açıyoruz. Bu coşkunuz, bu heyecanınız her şeyi anlatıyor. Allah sizlerden razı olsun!” dedi.

Geçmiş dönemde hizmet eden belediye başkanlarına ve şu anda görev yapan İskenderun Belediye Başkanı’e vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tosyalı “Kim taş üstüne taş koymuş ise kendilerine binlerce teşekkürler. Biz gönüllere dokunmak için bu göreve talibiz. Allah’ın izniyle bu görev bize nasip olursa, gönül belediyeciliğini de şehrin her noktasına kazandıracağız. Kıymetli İskenderunlular; Biliyorsunuz ki, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 11 maddelik seçim manifestosunu açıkladı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde, “Gönül Belediyeciliği” düsturu ışığında hazırlanan 11 madde ile halkımızın huzuruna çıkıyoruz” diye konuştu.

11 maddelik manifestonun kendileri için yol haritası, ilke ve rehberleri olacağının altını çizen Tosyalı “Buradan ilan ediyorum; Tasarruf ve Şeffaflık bizim rehberimiz olacak, bu ilkeden vazgeçmeyeceğiz! Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediyemizde hakka, adalete, maşeri vicdana, hukuka uygun davranacağız!Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. İstismara açık ihale ve imar değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan adayı Tosyalı çukursuz, asfaltı ve kaldırımı tamamlanmış tertemiz bir İskenderun için her çözümü teşvik edeceklerini vurgulayarak şunları kaydetti: “İskenderun’a daha güzel yarınlarına ulaşması adına üzerime düşen her türlü çalışmayı yapmaya hazırım. Bu konuda çok şanslıyım. Hükümetimiz, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız her zaman yanımızda olacak. İskenderun değişmek istiyor. İskenderun kaynaklarını iyi kullanarak değişim yaşamak istiyor. Kıskanan değil, kıskanılan bir şehir olmak istiyor. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı tüm Türkiye’ye; İskenderun’un ve Cumhur İttifakı’nın sesini duyuracak bir başarıya imza atacağız.”

Seçim Bürosu açılışına, Ak Parti milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, H. Bayram Türkoğlu, MHP Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Arsuz Belediye Başkan adayı Necim Bozkurt, Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül ve İskenderun belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Ak Parti merkez seçim bürosunun açılış töreninde Ak Parti İskenderun belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil birer konuşma yaptılar. Ak Parti’den Milletvekili Abdulkadir Özel ile MHP Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, coşkulu topluluğa seslendi.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

ERHÜRMAN ANKARA’DA KONUŞTU: RUM TARAFI BİZİ YOK SAYDIKÇA KRİZ DERİNLEŞİR!

TÜRK YANGIN UÇAĞI HIRVATİSTAN’DA DÜŞTÜ: BAKIM İÇİN GİTTİ, KARA HABERLE DÖNDÜ!

DİLOVASI’NDA ÖLEN KADINLARIN ÇALIŞTIĞI FABRİKANIN PATRONU TANIDIK ÇIKTI!

SİLİVRİ’DE KAOS: İBB DAVASI ADALET SİSTEMİNİ TIKADI!

İSTANBUL YİNE SALLANDI! MERKEZ ÜSSÜ SİLİVRİ!

MHP’Lİ BAŞKANDAN SKANDAL HAREKET! KAN PARASINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILAMIŞ!

AZİZ İHSAN AKTAŞ CİNSEL TACİZDEN SABIKALI ÇIKTI

Yükleniyor


İSKENDERUN SAHİL PROJESİ TAMAMLANDI: 29 EKİM’DE MURAT KURUM AÇACAK!

İSKENDERUN EKONOMİSİNE DEV KATKI: ATAKAŞ PORT LHM 550’Yİ DEVREYE ALDI

İSKENDERUN’DA KADINLAR BİRBİRİNE GİRDİ! POLİS AYIRMAKTA ZORLANDI

İSKENDERUN’A NEFES ALDIRACAK ORMAN PARKI AÇILIŞA HAZIR

“DENİZCİLİKTE GÜÇ BİRLİĞİ: İMEAK DTO’DAN İSTE’YE STRATEJİK ZİYARET”

İSKENDERUN’DA AŞIRI HIZ VE KONTROL KAYBI 4 AİLEYİ YIKTI

  • Pazar 17.3 ° / 8 ° false
  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7