REKTÖR DEPCİ İSTE’DE ATAMALAR YAPTI
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci mevcut dekan ve müdürlüklerde görev yapanlarla devam ederken, boş olan kadrolara ise atamaları gerçekleştirdi.
Görevi önce vekaleten, daha sonra da asaleten atamayla devralan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Tek amacımız aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak, İSTE’yi geliştirip büyütmek” dedi.
Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, mevcut rektör yardımcıları ile göreve devam ederken, diğer rektör yardımcılığına Su Ürünleri ve Teknoloji fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meltem Eken’ni atadı.
Rektör Depci önceden kendisinin Müdürü olduğu Mühendislik ve Fen Bilimleri Müdürlüğüne, yardımcısı Doç. Dr. Ersin Bahçeci’yi, Ar-Ge ve Bilimsel çalışmalar konusunda Rektör danışmanlığı görevine de Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ödüllü öğretim üyesi Prof. Dr. M. Lütfü Yola’yı atadı.
Rektör Depci, İSTE’nin yapı işleri birimlerin işleyişi ile ilgili Rektör danışmanlığı görevine öğretim görevlisi Yüksek İnşaat Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir’i, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü görevine Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Mühendislik ve Temel Bilimler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu’nu getirdi. Doç. Dr. Kumruoğlu bugüne kadar sanayi üniversite işbirliği çerçevesinde 40’ın üzerinde proje hakemliği ve raportörlüğü görevinde bulundu.
Ayrıca TTO (Transfer Ofisi Koordinatörlüğü) Koordinatör yardımcılığı görevine de İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi Bölümü öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Eryüzlü atandı. İSTE İSTE-TÖMER (Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürlüğüne Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tanır görevlendirildi.
-
BIST 100
16127,91%-0,19
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,79% -0,02
-
GRAM ALTIN
6753,64% -1,39
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
Yükleniyor
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”
YÜZYILIN FELAKETİ UNUTULMADI: İSKENDERUN’DA DUYGU DOLU ANMA YÜRÜYÜŞÜ
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 16.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu


