MUSTAFA BAŞTUĞ GÜVEN TAZELEDİ.. 

Devletin milletle el ele verdiği örnek bir dayanışma ile huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında önemli rol üstlenen İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Mustafa Baştuğ ve yönetim

İSKENDERUN 31.01.2018 13:50:51 0
MUSTAFA BAŞTUĞ GÜVEN TAZELEDİ.. 

Devletimizin Yanındayız.. 

Devletin milletle el ele verdiği örnek bir dayanışma ile huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında önemli rol üstlenen İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu güven tazelerken, genel kuruldan Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve sınırlarında terörist örgütlenmeleri bertaraf etmek amacıyla düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek açıklaması yapıldı. 


Emniyet Teşkilatı’nın Tüm Talep ve İhtiyaçları Karşılanıyor… 

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği 6. olağan genel kurulunu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.İskenderun’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında büyük hizmetleri olan ve başarılı işadamı Mustafa Baştuğ’un başkanlığını yaptığı İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu, yaptığı 6. Olağan genel kurulunda güven tazeledi.Divan Başkanlığını Nevzat Barak, Katip Üyeliğini Erman Arıkan ve İbrahim Karaca’nın yaptığı genel kurulda, tüm maddeler oy birliğiyle geçti. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2016-2017 yıllarında alınan 8 adet binek otomobil ve 2 adet motosiklet ile emniyet kontrol noktalarında yapılan güvenliği artırıcı çalışmaların ön plana çıktığı faaliyet raporunda, halkın huzur ve güvenliği için can siperane çalışan emniyet teşkilatının talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılan çalışmalar genel kurul üyeleri tarafından takdirle karşılandı. İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un önerisiyle Genel Kurul tarafından da büyük destek gören, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve sınırlarında yapılanan terörist örgütlenmeleri bertaraf etmek amacıyla düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek açıklamasını Divan Başkanı Nevzat Barak  yaptı. Zeytin Dalı Harekatı’na derneğin verdiği desteğin açıklamasını yapan Nevzat Barak, Türkiye’nin önemli ve hassas bir süreçten geçtiğini belirterek şöyle konuştu; “Türkiye, kendi sınır güvenliği için, kendi vatandaşlarının iç huzuru ve güvenliği için Afrin’de bir operasyona girmiştir. Burada gerek küresel güçler, gerekse bunların desteklediği terör örgütlerinin tamamı, Türkiye’de sorun yaratmakla meşgulken, Türk Milleti tamamen birlik ve beraberlik içerisinde Afrin’deki operasyona başlamıştır ve katkı sağlamıştır. Biz, derneğimiz, üyelerimiz ve dernek üyesi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve İskenderun’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak, devletimizin başlattığı bu operasyonun yanındayız ve arkasındayız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için hazırız. Çok kısa süre içerisinde başarısını elde edeceğiz. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun.”

Genel kurulda yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek listeleri şu isimlerinden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Mustafa BAŞTUĞ, H. Levent YILMAZ, Seval KİRMİT YAZAR, Özcan ASLAN, Ayhan TOSYALI, Nevzat BARAK, İhsan AR.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Halil ŞENÖZ, Yaşar NİZİPLİOĞLU, İbrahim KARACA, Canan GÜRPINAR, Bayram ALPAGÜL.

Denetim kurulu asil ; Müfit Tennioğlu, İbrahim Karaca, Sedat Uysal, Mehmet Yıldırım, Mehmet Cihan Önal.
Denetim kurulu yedek ; Ahmet Aksoy, Erman Arıkan, Gökhan Gökten, Yılmaz Arslan, İsmail Ocak.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    14273,32%0,83
  • DOLAR

    42,70% 0,02
  • EURO

    50,12% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5959,15% 0,98
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

CHP’YE SERT ELEŞTİRİ, ERDOĞAN’A SOL TANIMI: UÇUM’UN YAZISI TARTIŞMA YARATACAK

“SUSURLUK GİBİ” DENİLEN FOTOĞRAFTA YENİ İSİM: BİNALİ YILDIRIM’IN KARDEŞİ DE KAREDE

SAAT 04.17’DE DURAN BİR HAFIZA: HATAY VALİLİĞİ YENİ LOGOSUNU TANITTI

İSTE’DE DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA: ATAKAŞ GRUBU İLE AKADEMİ ARASINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ

RAFLARDAN ÇUKURA: REYHANLI’DA 2 TON SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ GIDA İMHA EDİLDİ

KAYSERİ MEYDANINDA YARGI İSYANI: ÖZGÜR ÖZEL GİZLİ TANIĞIN DİLEKÇESİNİ AÇIKLADI

MESEM TARTIŞMASI ALEVLENDİ: EĞİTİM SEN’DEN YUSUF TEKİN’E 8 MADDELİK İSTİFA ÇAĞRISI

ASGARİ ÜCRETTE KRİZ BÜYÜYOR: TÜRK-İŞ KATILMADI, TALEBİNİ OKUTTURDU

ÖZGÜR ÖZEL BOMBAYI PATLATTI: İBB DOSYASINDA GİZLİ TANIK İFADESİ GERİ ÇEKİLMİŞ

GÜLLÜ’NÜN ÖLÜMÜNDE ŞOK GELİŞME: KIZI “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

RUS MEDYASINDAN ÇARPICI İDDİA: ZİRVEDE KİM DIŞARIDA KALDI?

HAKİM DEĞİŞTİ, DAVA ERTELENDİ: İMAMOĞLU SİLİVRİ’DE İKİNCİ YASSIADA UYARISI YAPTI

MHP–DEM TEMASINDA YENİ PERDE: BAHÇELİ “HER CÜMLESİNE İMZAMI ATARIM” DEDİ

SİYASETTE KRİTİK DOSYA TRAFİĞİ: ÖZGÜR ÖZEL’İN DOKUNULMAZLIĞI MECLİS GÜNDEMİNDE

TARİHİ ASGARİ ÜCRET ZİRVESİ İŞÇİSİZ BAŞLADI: TÜRK-İŞ MEKTUP BIRAKTI, MASAYI TERK ETTİ

“ELEKTRİK YOK, SU YOK, OKUL YOK: SURİYE’YE DÖNENLER TÜRKİYE’DE KALMALARI İÇİN AKRABALARINI UYARIYOR!”

ERSOY OPERASYONUNDA ‘SUSURLUK’ BENZETMESİ: İKTİDAR YAZARI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI, TARTIŞMA BÜYÜDÜ

“İMAMOĞLU “TURPUN BÜYÜĞÜ” DAVASINDA HAKİM KARŞISINDA: HAKİM DEĞİŞİKLİĞİ YENİ TARTIŞMA YARATTI

“HATAY’DA ULAŞIMDA BÜYÜK KIRILMA: 3. ÇEVRE YOLU RESMEN BAŞLADI!”

TİSK’E ÜSTÜ KAPALI ASGARİ ÜCRET BASKISI: ADALET İÇİN MAL MÜLKÜ BİR KENARA BIRAKIN!

“‘HAFTA İÇİ 8 SAAT, GECE 22.00’YE KADAR’: MESEM ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMA SINIRLARINI BAKAN TEKİN AÇIKLADI!”

İBB İDDİANAMESİNDE UYDURMA BEYAN KRİZİ: TARİH TUTMAYINCA SAVCILIK ÇELİŞKİYİ BİR GÜNDE ‘DÜZELTTİ!

“TBMM’DE TACİZ İDDİALARI ALEVLENDİ: LOKANTA ÇALIŞANI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!”

“TCMB İNDİRİMİ SONRASI BIST’TE HIZLI TEPKİ: ENDEKS KRİTİK EŞİĞİ AŞTI!”

“ERSOY SORUŞTURMASI BÜYÜYOR: GİZLİ TANIK BEYANLARIYLA ‘ÖRGÜT’ İDDİASI DOSYAYA GİRDİ!”

“FED’İN İNDİRİMİ KÜRESEL DALGAYI TETİKLEDİ: TCMB’NİN BUGÜNKÜ KARARI TÜRKİYE EKONOMİSİNİN YÖNÜNÜ ÇİZECEK!”

“KONYA’DA YAKALANIP SERBEST BIRAKILDIĞINI SÖYLEDİ: SAYGI ÖZTÜRK’E ‘BEN YEŞİL’İM’ TELEFONU TÜRKİYE GÜNDEMİNİ SARSTI!”

“ÜNLÜ SANATÇI GÜLLÜ’NÜN ÖLÜMÜ: GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI CİNAYET ŞÜPHESİNİ GÜÇLENDİRDİ!”

GAZETECİ ENVER AYSEVER GÖZALTINA ALINDI

“MEDYA DÜNYASINI SARSAN TUTUKLAMA: ERSOY VE ÜÇ KİŞİ HAKKINDA ÇARPICI SUÇLAMALAR DOSYADA!”

Yükleniyor


İSKENDERUN’DA ÖĞRETMENLER, 24 KASIM’DA BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’ÜN MANEVİ HUZURUNDA

ZİRAAT PARK’TA ŞENLİK VAR! DÖNMEZ’İN İLK NARENCİYE FESTİVALİ BÜYÜK İLGİ TOPLADI

İSKENDERUN’DA CUMHURİYET’İN 102. YILI COŞKUSU…

İSKENDERUN SAHİL PROJESİ TAMAMLANDI: 29 EKİM’DE MURAT KURUM AÇACAK!

İSKENDERUN EKONOMİSİNE DEV KATKI: ATAKAŞ PORT LHM 550’Yİ DEVREYE ALDI

İSKENDERUN’DA KADINLAR BİRBİRİNE GİRDİ! POLİS AYIRMAKTA ZORLANDI

  • Pazartesi 15.1 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Salı 15.3 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 15.2 ° / 4.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9