İTSO’YA AKREDİTASYON SİSTEMİ GELİŞTİRME ZİYARETİ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na Akreditasyon yeni puanlama sistemi baz alınarak günü geliştirme ziyareti yapıldı.
Akreditasyon standardı kriterlerinin sürecini gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretini Bağımsız Denetçi Kuruluş Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. den Denetçi Ali Topal gerçekleştirdi. Geliştirme ziyaretinde yapılan açılış ve günün sonunda gerçekleştirilen kapanış toplantılarına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, Kalite Akreditasyon sorumlusu Güldane Erkol katıldı.
Türkiye Odalar ve orsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Haberleşme ve yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, İletişim ağı, Politika ve Temsil, Bilgi Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslar arası Ticaret konularında inceleme yapıldı. Gerçekleştirilen ön çalışmalarda 13 kriterden oluşan yönetim ve Oda Mevzuatı, Mali yönetim, iletişim ağı gibi başlıklar altında Odanın yapmış olduğu çalışmalar değerlendirilerek, akredite oda statüsünü korumak amacıyla 2018 yılında yapılması planlanan denetim için ön hazırlıklar gözden geçirildi ve gelişime açık olan hususlarda geri bildirimler yapıldı.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İTSO olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için akreditasyon çalışmalarına önem vermekteyiz. Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Akreditasyon sistemi Türkiye genelinde Oda/Borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili hizmet (İş destekleri gibi) verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 2012 yılında TOBB Akredite Odası sistemine dahil edilmiştir” dedi.
Denetçi Ali Topal ise, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının yürütmekte olduğu sistemin gayet başarılı olduğu, sadece denetimden denetime hazırlık yapılmadığı, işleyen iyi bir sistem olduğu ve sürekli iyileştirme yapıldığını gözlemlediğini ifade etti.

-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,98% -0,01
-
GRAM ALTIN
7306,35% -0,40
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI
SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!
ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ
JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!
TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!
TBMM’DE İRAN GÜNDEMİ: FİDAN VE GÜLER VEKİLLERİ BİLGİLENDİRİYOR
HASAN TAHSİN GÖKCAN’IN YERİNE İRFAN FİDAN: AYM’DE YENİ DÖNEM!
MANAVGAT’TA OPERASYON DALGASI: ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNE YENİ GÖZALTILAR
AKARYAKITTA ZAM KISIR DÖNGÜSÜ: GECE GELEN ZAM BİTMEDEN YENİSİ KAPIDA!
HAMANEY SONRASI İRAN: YENİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY
ŞİMŞEK'TEN PETROL AÇIKLAMASI: "BU ŞOKLAR KALICI DEĞİL, TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ!"
DENİZLİ’DE KORKUTAN SARSINTI: 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM EGE’Yİ AYAĞA KALDIRDI!
AKARYAKITTA YENİ ZAM KAPIDA: MOTORİN 2 LİRADAN FAZLA ARTACAK
NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI’NA SUİKAST GİRİŞİMİ: TÜRKİYE ASYALISI ŞÜPHELİ YAKALANDI!
VALİ MASATLI: “HATAY’IN YENİDEN AYAĞA KALKIŞINDA KADINLARIN BÜYÜK PAYI VAR”
BÜYÜK YIKIM: HATAYSPOR’UN 2. LİG’E DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ
9. GÜNÜNDE SAVAŞ KONTROLDEN ÇIKIYOR: FÜZE VE İHA YAĞMURU
Yükleniyor
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”
YÜZYILIN FELAKETİ UNUTULMADI: İSKENDERUN’DA DUYGU DOLU ANMA YÜRÜYÜŞÜ
İSKENDERUN’DA GENÇ KADIN SOSYAL MEDYADA KANDIRILDI, TECAVÜZE UĞRADI
BELEDİYE PERSONELİ ARTIK TERZİLİK YAPIYOR: İSKOOP ATÖLYELERİNDE GÜNDE 600 PARÇA ÜRETİM!
- Perşembe 13.4 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.7 ° / 5.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu


